Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Housewarming

Je bent pas verhuisd naar een nieuwe woning en je kan niet wachten om het aan je vrienden familie te laten zien. Dit betekend een housewarming en dus een reden voor een feestje. Hierbij moet wel het een en ander geregeld worden. Daarom geven wij een aantal tips om van je housewarming een geweldig feestje te maken.

 

Nodig mensen uit en bepaal de datum

Zeker als je samenwoont is het lastig om te bepalen wie je gaat uitnodigen en wie niet. Je kunt het beste een lijst maken met degene die je wellicht zou willen uitnodigen, zodat je dan een overzicht hebt met wie er komt en hoeveel mensen er in totaal zullen komen. Het belangrijkste is uiteraard om je familie en goede vrienden uit te nodigen of een aantal collega’s waar je goed mee omgaat. Verder is het belangrijk om je nieuwe buren uit te nodigen of inlichten dat er een housewarming plaats zal vinden en de buren op een andere dag uit te nodigen om kennis te maken. Een goede relatie met je buren is erg belangrijk. Kies vervolgens een datum waarvan je weet dat de meeste mensen kunnen komen en waarvan het voor je zelf goed uitkomt.

Zorg voor genoeg drank en hapjes

Bij een housewarming hoort natuurlijk veel drank en lekkere hapjes om het echt geslaagd te maken. Denk goed na over wat de gasten drinken en wat ze lekker vinden om te eten. Een tafel met hapjes geeft ook gelijk de gelegenheid om andere gasten het huis te laten zien. Zorg ook voor een leuke Play list en wellicht spelletjes om de gasten te kunnen vermaken.

Kies de juiste woonaccessoires

Bij een nieuwe woning horen ook mooie toepasselijke woonasseciores om de woning meer leven te geven. Denk aan vloerkleden, spiegels, lampen of mooie schilderijen. Dit soort asseciores maakt de woning echt af.

 

Zorg dat je huis er netjes uit ziet!

Als je je nieuwe woning aan vrienden en familie laat zien, is het wel zo fijn als je huis netjes is opgeruimd. Je wilt alle kamers even laten zien aan de gasten, dus goed opruimen en schoonmaken van te voren is noodzakelijk

 

https://www.nouvez.nl