Zoekt u naar prachtige authentieke poppen van het merk Corolle? Dit merk heeft voor iedere leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind een geschikte pop. Zo zijn de ‘Corolle Calin en Tidoo poppen’ van 30 cm geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De ‘Corolle babypoppen’ zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en de ‘Corolle meisjespoppen’ passen het best bij jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Voor het modebewuste meisje vanaf een jaar of 5 is de ‘Corolle Chérie’ perfect. Een babypop van het Franse merk voldoet aan alle veiligheidseisen die gelden in de landen waar Corolle wordt verkocht. Weet u al welke pop u kiest voor uw zoon of dochter?

Meer dan alleen een Corolle babypop online te bestellen

Wilt u naast een Corolle babypop ook ander speelgoed bestellen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod van Carrabas Speelgoed. Hier vindt u zeker wat u zoekt. Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u babyspeelgoed, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Al het speelgoed bestelt u gemakkelijk via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.

Corolle babypop, plaspop of andere pop bestellen? Kies uit verschillende soorten!

De verjaardag van uw zoon of dochter komt eraan en daarom wilt u een mooie Corrolle babypop aanschaffen. Carrabas Speelgoed helpt u in dit geval graag verder. Dankzij een ruim aanbod aan poppen in verschillende varianten vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een babypop of plaspop. Maar u kunt ook kiezen voor Lila Chérie, een pop die reageert als een echte baby, de Calin Maria, Bébé classique of Chérie Camille. Het zijn slechts een aantal babypoppen in het aanbod van deze speelgoedwinkel. Zodra u een keuze heeft gemaakt, plaatst u de Corolle babypop in het winkelmandje waarna u gemakkelijk het bestelproces doorloopt. Weet u al welke babypop uw kind wilt?

Comments are closed.