Loewiese
Image default
Huishoudelijk

Hinder voorkomen met de plissé hordeur

Een plissé hordeur kopen? Daar maak je een heel slimme keuze! Steeds vaker kiest men voor het plaatsen van een plissé hordeur, omdat hert steeds lekkerder weer wordt en mensen meer waarde hechten aan een frisse woning waar de lucht doorheen kans stromen en wanneer het dan zomer is kan je lekker makkelijk van binnen naar buiten lopen, zonder iedere keer de deur achter je te moeten sluiten en de warmte je woning te laten binnendringen. Het open hebben van de deuren en ramen kan je helpen met een stroming van lucht wanneer je te maken hebt met warme dagen en het is ook gewoon lekker om je woning te luchten in de lente en de herfst, alleen zitten hier ook helaas nadelen aan verbonden. Zoals de tabletten die in de lucht zweven, die kunnen dan zo je woning binnen glippen en dat is dus iets wat je eigenlijk niet wil. 

Laat je niet lek prikken

Een plissé hordeur is een luxe, maar zeker niet iets wat je kunt missen in je woning. Je kunt de plissé hordeur gewoon op maat laten maken en kan je laten doen voor de ramen en deuren die jij het vaakste gebruikt, of voor al je ramen en deuren in je woning. Het is maar net wat jouw wens is. Het is een effectieve bescherming tegen pollen, maar ook diertjes die in je woning kunnen vliegen zoals muggen, vliegen en ander insecten wordt hiermee verminderd en dat is toch wel erg fijn. Vooral wanneer deze in de zomer onwijs actief zijn. 

Opmeten van de plissé hordeur

De plissé hordeur zal voor je worden opgemeten door een van de experts, maar je kunt ook zelf je maten doorgeven en de deur alvast bestellen. Het is wel van belang dat je precies de goede maten besteld, zodat deze precies past en het effect hiermee niet verloren gaat. Je vindt op de website nog tips voor het meten en er wordt ook een meetgarantie gegeven wanneer het wordt gemeten door een van de medewerkers die de plissé hordeur verkoopt.