Loewiese
Image default
Aanbiedingen

Keukenkraan

Keukenkraan

Klaar om jouw keuken een moderne facelift en upgrade te geven? Een manier om het je gemakkelijk te maken is door jouw oude kraan te vervangen door een stijlvol nieuw model. Investeren in een keukenkraan van hoge kwaliteit voegt meteen een vleugje klasse en elegantie toe en maakt het verschil vergeleken met “normale” keukens. En dankzij de technologische vooruitgang is er nu voor elk wat wils, ongeacht de stijl of het ontwerp van jouw voorkeur!

Soorten keukenkranen, van uittrekbare tot kokend heet waterkranen.

Keukenkranen zijn er in een verscheidenheid van stijlen, vormen en ontwerpen. Zodat huiseigenaren kunnen kiezen degene die ze het beste vinden passen bij hun eigen keuken. Van de standaard systemen met twee grepen tot de nieuwere uittrekbare versies. Kokend waterkranen zijn ook steeds populairder geworden voor wie de voorkeur geeft aan warme dranken. Je kunt veelzijdige kranen vinden die 360 graden draaien. Maar ook kranen met een hogere boog maar minder bewegingsmogelijkheden. Investeren in een kwaliteitskraan betekent dat je jarenlang geen andere hoeft te kopen!

De juiste kleur voor jouw keukenkraan kiezen

Een populaire kleur op de markt voor een keukenkraan is chroom. Maar je hoeft jezelf niet tot die ene kleuren te beperken. Voor een strakke, moderne look kan je ook geborsteld messing PVD of nikkel gebruiken. Roestvrij staal en gun metal is geweldig voor iedereen die een klassieke stijl wilt creëren. Met zo veel verschillende kleuren en stijlen beschikbaar, is er zeker iets dat past bij ieders smaak en budget!

Voordelen van kranen met handenvrije technologie

Door het gebruik van bewegingssensoren in plaats van hendels en knoppen, houden deze kranen jouw handen schoon terwijl je ze wast. Ook voorkomen ze de overdracht van bacteriën van persoon op oppervlak bij het gebruik van een gemeenschappelijke gootsteen. Handenvrije kranen ontmoedigen gebruikers ook om hun handen te lang onder stromend water te houden, wat helpt om water te besparen.

Voor en nadelen van commerciële keukenkranen

Bij het kiezen van keukenkranen is het uiterst belangrijk de verschillen in kwaliteit en duurzaamheid te begrijpen. Goedkoper, lage kwaliteit opties kunnen lijken als een betere deal op het eerste. Maar op de lange termijn kunnen ze duurder zijn als ze de neiging om sneller te slijten. Hoewel kranen van hogere kwaliteit vooraf misschien wat meer kosten, hebben ze vaak wel een langere garantie. Ook worden er hoogwaardige materialen gebruikt. waardoor ze een investering waard zijn als je op zoek bent naar sterke, betrouwbare prestaties in de toekomst.

Jouw keukenkraan onderhouden – Eenvoudige stappen om hem als nieuw te houden

De sleutel tot het regelmatig onderhouden van de kraan is het gebruik van onder andere een keuken reiniger. Neem eerst elke week een paar minuten de tijd om jouw keukenkraan schoon te vegen met een keuken reinigingsmiddel. Controleer bovendien af en toe op druppels of lekken in de kraan en kit deze zo nodig dicht. Vergeet ten slotte niet jouw keukenkraan jaarlijks te controleren op corrosie of beschadiging die in de loop der tijd kan zijn opgetreden. Met deze kleine stappen kun je ervoor zorgen dat jouw keukenkraan er als nieuw uit blijft zien!

Hulp bij het uitkiezen van de juiste douchecabine

Kortom, het uitkiezen van een nieuwe keukenkraan kan nogal een gedoe zijn. Heb jij ná het lezen van deze blogpost nog steeds geen idee welke keukenkraan je moet uitkiezen? Neem in dat geval contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je bent uiteraard ook meer dan welkom om langs te komen in onze showroom.

https://www.badkamervoorjou.nl/