Loewiese
Image default
Tweewielers

Brompton electric: een nostalgisch uiterlijk met modern gemak

Zoekt u een mooie klassieke vouwfiets, maar wilt u wel een elektrische variant? Dan is een Brompton electric of Stromer elektrische fiets de vouwfiets die u zoekt. Ga hiervoor langs bij ZwaanBikes in Rotterdam, want hier vindt u veel verschillende fietsen, ook hele bijzondere. U vindt hier namelijk gewone stadsfietsen, maar ook de Stromer elektrische fiets en de Brompton electric. U kunt hier ook fietsen huren, ideaal voor tijdens een gezellig dagje Rotterdam. Op deze manier heeft u altijd een prettige fiets, waar u ook naartoe fietst.

Ontdek de verschillende modellen van deze bijzondere elektrische fiets

Van zowel de Brompton elecritc als de Stromer elektrische fiets zijn er bij ZwaanBikes diverse modellen te koop. Alle modellen zien er schitterend uit, met een klassiek uiterlijk, maar de kwaliteit is uitstekend. Deze elektrische fietsen zijn daardoor te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor op bijvoorbeeld een fietsvakantie Wat voor afstand u ook fietst, met deze elektrische fiets wordt het een eitje. Deze fietsen bieden een bijzondere combinatie van stijl en gemak. De fiets gaat jarenlang mee, waardoor u vele fijne ritten maakt op de Brompton electric of de Stromer elektrische fiets.

Ga langs in de winkel om alle opties te bekijken

U vindt de Stromer elektrische fiets en de Brompton electric in diverse varianten bij ZwaanBikes in Rotterdam. Zo is er altijd een mooie fiets voor u. Bezoek deze unieke fietsenwinkel, vlak bij Rotterdam Centraal, dus snel. U krijgt dan ook persoonlijk advies, zodat u naar huis gaat op een fiets die bij u past. Zo krijgt u geen last van uw rug en knieën, en maakt u vele veilige en prettige fietstochten. Of dat nu een ritje naar uw werk is of een lange fietstocht op zondagmiddag. U vindt hier gegarandeerd een fiets voor alle fietsritjes en voor alle afstanden.