Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Creatief met sierbestrating

Ben jij een ware creatieveling, die overal een kunstzinnige draai aan kan geven? Neem dan eens jouw tuinbestrating onder de loep en bekijk de mogelijkheden in sierbestrating! Bricks and Stones denkt graag met je mee over de vraag hoe jij een uniek tuinontwerp kan realiseren met gebakken klinkers of keramische terrastegels. Lees daarom snel verder voor de mogelijkheden bij Bricks and Stones.

Allereerst zijn er een groot aantal mogelijkheden voor het bestraten van de tuin met gebakken klinkers. Waaltjes bestaan namelijk in verschillende kleuren en kunnen beschikken over diverse structuren door aanpassingen in het bakproces. Zo bestaan er gezande en ongezande klinkers, omdat de klinkers makkelijker uit de mal gehaald kunnen worden door het zandlaagje. Daarnaast kunnen de waaltjes getrommeld zijn aan het einde van het bakproces, wat ze een rustieke uitstraling geeft. Naast de verschillende kleuren, waalformaten en structuren kunnen de klinkers in een aantal patronen gelegd worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een gemetseld muurtje, dat vrijwel altijd in een halfsteensverband is aangebracht. Dit is ook mogelijk met sierbestrating, waarbij je keuze hebt uit onder andere een zigzagverband, halfsteensverband en ellenboogpatroon.

Bovendien kun je bij Bricks and Stones kiezen uit verschillende keramische terrastegels. Deze tegels zijn kleurvast en krasbestendig, waardoor jij langdurig kan genieten van jouw nieuwe tuinontwerp. Ook zijn deze tegels zeer eenvoudig schoon te maken met een emmer water en een zachte bezem, wat ideaal is voor ieder die weinig tijd over heeft om te besteden aan het onderhoud van de tuin. Met een kwartiertje schrob jij de tegels namelijk blinkend schoon, zodat jij je voorlopig niet meer bezig hoeft te houden met het onderhoud van deze nieuwe tegels.

Heb jij nog vragen over de keramische terrastegels of heb jij een uniek ontwerp voor wat betreft sierbestrating voor de tuin? Neem dan gerust contact op met de creatievelingen van Bricks and Stones!

https://www.bricksandstones.nl/