Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Duurzame ambities in praktijk brengen met Laan35

Duurzame ambities worden steeds vaker werkelijkheid door de haalbare doelstellingen te integreren in allerlei aspecten van de samenleving. Zo wordt ook vastgoed in toenemende mate verduurzaamd, waarbij er gedacht kan worden aan het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van warmtepompen en het isoleren van bedrijfspanden, overheidsgebouwen en appartementencomplexen. Desondanks is het realiseren van dit vastgoedbeheer geen eenvoudige klus, omdat er hoge kosten aan verbonden zijn en het overzicht over deze onderhoudsbeurten niet altijd goed bewaard kan worden. Om die reden kan het erg inzichtelijk zijn om een meerjarenplan op te stellen voor het technisch vastgoedbeheer en -onderhoud door Laan35, die expert zijn op dit gebied.

Onderhoud van vastgoed in kaart brengen

Als technisch vastgoedbeheerder kent Laan35 de kneepjes van het vak, waarbij het realiseren van haalbare doelstellingen op het gebied van vastgoedonderhoud centraal staat. Deze doelstellingen worden in kaart gebracht aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan, die opgesteld wordt met behulp van een inspectie van het appartementencomplex of bedrijfspand. Hierbij worden er foto’s gemaakt van potentiële zaken die in de toekomst toe kunnen zijn aan onderhoud en zaken die op de korte termijn onder handen genomen moeten worden. Vervolgens worden deze foto’s opgenomen in het meerjarenplan, waardoor de VvE of bedrijfspandeigenaar inzicht hebben in de toekomstige onderhoudszaken en de hieraan verbonden kosten. Het meerjarenplan is echter bedoeld voor de lange termijn, waarbij gedacht kan worden aan een termijn van tien tot vijfentwintig jaar.

Contact met Laan35

Klinkt de meerjarenbegroting voor vastgoedonderhoud als muziek in de oren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Laan35 voor meer informatie, antwoorden op vragen of advies voor de persoonlijke situatie. Wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen, waarvoor wij onze ervaring en expertise inzetten. Op die manier kunt u van ons een betrouwbare en realistische planning verwachten voor het onderhoud van het vastgoed.

https://laan35.nl/