Loewiese
Image default
Aanbiedingen

Creatieve manieren om bloemen te gebruiken in huisdecoratie

Hou je van bloemen en wil je graag dat jouw huis er altijd mooi en gezellig uitziet? Bloemen zijn de perfecte manier om dat te doen! Naast het plaatsen van een prachtig boeket op een tafel of in een vaas, zijn er nog talloze andere creatieve manieren om bloemen in jouw huis te gebruiken. Of het nu voor een feest, een romantisch diner of om je eigen ruimte een opkikker te geven is deze blog perfect voor jou!

 

1. Muurdecoratie

Zet bloemen rond jouw favoriete kadertjes of maak er een echt bloemenkader van. Met bloemen kun je de creatiefste wall art creëren die zorgt voor een echte eyecatcher in elke kamer. Gebruik droogbloemen, bijvoorbeeld gedroogde eucalyptus, om een eenvoudig, elegant statement te maken.

 

2. Bloemenkransen

Bloemenkransen zijn niet alleen voor festivals, ze kunnen ook een echt statement zijn in jouw huis! Maak jouw eigen bloemenkrans met verse bloemen of droogbloemen en hang hem aan de deur of aan een muur.

 

3. Bloemstukken in glazen potten

Weet jij niet wat je moet doen met die lege jampotjes? Vul ze met bloemen en je hebt een werk van art gemaakt! Groepeer ze samen om een ​​dramatisch effect te creëren of plaats ze in jouw kamer voor een kleurige toets op de vensterbank.

 

4. Bloemenmuur

Heb je wel eens van een bloemenmuur gehoord? Dit is de perfecte achtergrond voor een feest of evenement. Maak het extra uniek door jouw favoriete bloemsoorten te mixen. Je kunt hiervoor gemakkelijk rozen bestellen online!

 

5. Bloementafel

Heb je wel eens overwogen om bloemen op jouw tafel te plaatsen? Het kan gemakkelijk worden gedaan door knipsels van verse bloemen te plaatsen op servetten en borden of een vaas op tafel te zetten met vrolijke bloemen.

 

Er zijn vele manieren om te genieten van bloemen in jouw huis, van het plaatsen in een vaas op de traditionele manier tot het creëren van een unieke bloemenmuur. Inspiratie nodig? Door creatief te zijn met bloemen, kun je elke kamer van jouw huis omtoveren tot een vrolijk en kleurrijk geheel. Dus waar wacht je op? Ga lekker bezig en geniet van jouw eigen bloemendecoraties in huis!