Loewiese
Image default
Groothandel

De voordelen van LED-verlichting

Als je ooit in een ledpaneelgroothandel ronddwaalde en de uitgebreide collecties van LED-panelen hebt gezien, heb je je misschien afgevraagd waarom het zo groot is en waarom er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in het kopen of verkopen van LED-lampen. LED-panelen zijn iets van de toekomst omdat het zoveel voordelen heeft dat het zo veel beter is dan elke andere soort lichtbron. LED-panelen zijn veel duurzamer en gaan jarenlang mee, wat het de hoge prijs waard maakt. LED-panelen zijn ook veel zuiniger, niet alleen omdat ze een lange levensduur hebben, maar ook omdat ze veel energiezuiniger zijn. In zijn prestaties knipperen LED-panelen ook helemaal niet, dus het geeft de gebruiker veel meer comfort dan andere soorten lampen.

Het schijnt voor een langere tijd

In termen van branduren of de tijd dat het aan gaat, gaat een enkel LED-paneel tot 50.000 branduren mee. Wil je nog meer energie besparen dan kan je ook een LED driver installeren die dimbaar is omdat deze LED panelen dimbaar zijn. Met de optie om de panelen te dimmen, kunt u genieten van de hoeveelheid licht die u uit die panelen haalt. Dit bespaart niet alleen wat energiekosten voor uw kamer, maar het geeft ook een bepaald soort esthetiek. Vanwege het langdurige licht dat u van LED-panelen krijgt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervangen van uw panelen na een paar maanden, aangezien LED-panelen 6 tot 12 jaar meegaan, afhankelijk van hoe u het gebruikt.

Het is extreem energiezuinig

De hoeveelheid energie die in een lichtbron wordt verbruikt, kun je meten met lumen. Lumen is de hoeveelheid licht die de lichtbron produceert per eenheid vermogen of watt. We meten de lichtbron aan het aantal lumen dat het produceert, maar bij elke lichtbron zijn er lumen die verloren gaan. Met LED-panelen en LED-verlichting in het algemeen produceert het minder licht dat verloren gaat en meer bruikbare lumen dan andere soorten lichtbronnen. Als u uw lichtbron verandert in LED-lichtbronnen zoals panelen of lampen, zult u zien dat u tot 60% tot 70% energie van de lichtbron bespaart. Als u overstapt van lichtbronnen die veel energie kosten, kunt u een verbetering van de energie-efficiëntie tot 90% zien. Deze verbeteringen zullen ook effectief van invloed zijn op uw geld.