Loewiese
Image default
Horeca

Een Italiaans buffet aan huis laten komen

Ben je op zoek naar een Italiaans buffet aan huis? Wacht dan niet langer en bestel dit overheerlijke buffet gemaakt door echte Italianen die je de smaak van Italië laten proeven. Als je fan bent van de Italiaanse keuken weet je misschien niet beter dan dat de smaken op zo’n bijzondere manier bijeen komen. Een pasta in Italië smaakt al snel heel anders dan wanneer jij je hebt uitgesloofd in de keuken, maar zijn zo ontzettend lekker. Geniet je ook van de verse pasta’s die aan een lijntje zijn gehangen of de steenoven pizza’s die echte Italiaanse en verse ingrediënten bevatten? Dan is het Italiaans buffet aan huis perfect voor jou! Je kiest kwalitatief eten dat met liefde is bereid en dat proef je ook terug in de gerechten die je worden voorgeschoteld. 

Fantastische Italiaanse gerechten op het menu

Een Italiaans buffet aan huis bestaat uit fantastische gerechten uit de Italiaanse keuken. Er zal voor iedereen zeker wat te vinden zijn dat lekker gevonden wordt. Of het nou een lekkere vers gemaakte pasta of een pizza is of een goede salade met bruschetta kruiden. De authentieke manier van het bereiden vind je terug in de gerechten. Je kunt het zelf nooit zo maken als dat dit Italiaans buffet aan huis is bereid. Met de kneepjes van het vak en de Italiaanse geheimen worden de gerechten gemaakt en de gasten doe je met dit buffet zeker weten omver blazen. 

Bepaal zelf de gerechten

Jij kan zelf bepalen wat er op het menu komt van het Italiaans buffet aan huis. Je kiest een aantal gerechten bij het gesprek dat er voorafgaand aan het Italiaans buffet aan huis wordt gevoerd. Hier wordt doorgesproken waar jij behoefte aan hebt en waar jij eisen aan stelt. Wil je een bepaald aantal gerechten, wil je er bijgerechten bij? Et cetera.