Loewiese
Image default
Dieren

De juiste aanpak voor jouw hond bij de trimsalon in Den Haag

Voor het zoeken naar een fijne trimsalon in Den Haag die je hond het beste verzorgd hoe je niet langer door te gaan. Want deze trimsalon in Den Haag biedt de viervoeter de beste verzorging van de vacht en weet precies wat iedere hond nodig heeft om op een goed manier in de watten gelegd te worden. Omdat iedere hond anders is, is het niet altijd makkelijk om in te schatten waar de hond behoefte aan heeft. De ene hond heeft krullend haar, maar een andere hond heeft juist weer heel hard haar. Je kunt dit niet allemaal knippen, want dat kan veel gevolgen hebben voor de huid en de vacht van de hond.

 

Vacht aanpakken

Omdat de trimsalon in Den Haag veel ervaring heeft met het behandelen van diverse rassen, weten zij goed hoe de huid en de vacht van jouw viervoeter moet worden behandeld. Er wordt daaro  ook niet gewerkt met standaard behandelingen, maar het is voor iedere hond verschillend. Wanneer een hond krullend haar heeft wordt dit anders behandeld dan een hond die weinig haar heeft en hier wordt dan ook een andere behandeling en een andere prijs voor gehanteerd. Op de website kan je wel een indicatie krijgen van de prijzen van de handelingen per ras.

 

Behandeling bepalen

Voorafgaand aan de behandeling zal de trimmer van de trimsalon in Den Haag kijken naar het haar van de hond en aan de hand daarvan bepalen wat de hond allemaal nodig heeft. Ook wordt er gekeken naar de staat van de rest van de hond. Zijn bijvoorbeeld de nagels en de kussentjes onder de pootjes van de hond nog helemaal in orde of heeft het dier ergens last van? Ook de haren bij de ogen worden goed aangepakt, omdat hier nogal eens hinder van kan worden ondervonden door honden.