Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie nemen is een beslissing die veel mensen op latere leeftijd gaan overwegen, omdat ze het gevoel hebben dat hun lichaam niet langer de jeugd die vanbinnen zit reflecteert. In de meeste gevallen kan dat wel zo zijn, eigenlijk voelen we ons allemaal jonger dat we in de werkelijkheid zijn, maar ouderdom en hoe je je moet voelen op bepaalde leeftijden is een gemeenschappelijke illusie die we allemaal delen. Een ooglidcorrectie helpt om te ontsnappen aan die illusie en er weer wat jonger uit te zien. De oogleden zakken niet langer over het oog heen, wat een frisser gezicht oplevert die er ook wakker uitziet. Eigenlijk is een ooglidcorrectie iets heel moois, een kleine ingreep die toch een groot effect heeft op hoe het gezicht eruitziet. Hoewel de ingreep van een ooglidcorrectie vrij klein is, moet er toch goed over nagedacht worden, want het blijft wel een ingreep.

De bijzaken van een ooglidcorrectie

Bij een ooglidcorrectie wordt er in de huid boven het oog gesneden, wordt er overtollig huidweefsel en mogelijk vetweefsel weggehaald. Hier moet je rekening houden met het feit dat dit tot klachten kan leiden in de weken die erop volgen. Het oog zal geïrriteerd zijn, prikkelig en droog voelen, maar je mag er vooral niet aan zitten! Bij een ooglidcorrectie moet je er ook rekening mee houden dat het resultaat niet direct zichtbaar zal zijn. In films zijn die makeovers altijd zo mooi en duren ze slechts een paar seconden, terwijl er een montage te zien is waar de verandering geleidelijk lijkt maar toch in een paar seconden voor elkaar is. In het echt duurt het ongeveer een maand na de ooglidcorrectie, voordat het oog er normaal uit gaat zien en je het resultaat kunt bekijken. Dat is wel eng, afwachten of het gelukt is of niet.

Maak een weloverwogen keuze!

Het is bij een ooglidcorrectie van uiterst belang dat je rekening houdt met alle bovengenoemde dingen, maar ook het feit dat er complicaties kunnen ontstaan. Natuurlijk zorgt de kliniek ervoor dat de kans klein is, maar hij is er wel. Denk na over een ooglidcorrectie, want je kan het niet terugnemen. Klik hier voor de website voor meer informatie over een ooglidcorrectie bij ooglift,