Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Een Tissot horloge, een prestigeobject

Ook in Harderwijk en Dronten zijn de bekende Tissot horloges verkrijgbaar. Al bij de oprichting in 1853 door vader en zoon Tissot in Le Locle, Zwitserland, waren dit waardevolle horloges. Toen werden de Tissot horloges vervaardigd van goud, nu vaak van sterk en mooi staal en krasbestendig saffierglas. Sommige werken op een quartz uurwerk dat garant staat voor absolute precisie. Andere modellen zijn automatisch: de bekende Tissot powermatic en automatic. Ook deze staan garant voor Zwitserse precisie door hun geavanceerde mechanisme.

Specificaties van Tissot Horloges

Tissot heeft iets met sport. Niet voor niets zijn er de mooie Tour de France horloges, al dan niet met een NATO bandje. De modellen met chronograaf meten de tijd nauwkeurig, tot op de tiende van een seconde. Ze zijn uiteraard waterbestendig. Tegenover de robuuste sportieve horloges, staan juist weer de klassieke modellen. Hier vinden we modellen die opvallen door simpele elegantie, maar ook horloges met wijzerplaten waar veel op te zien is, bijvoorbeeld sierlijke Romeinse cijfers en extra functies.

Koop een Tissot Horloge bij Zuyver Juweliers

Een Tissot horloge is nog steeds een prestigeobject. Wie zelf ook zo’n mooi horloge wil dragen, of cadeau wil doen, kan terecht in Harderwijk en Dronten bij Zuyver Juweliers. Neemt u gerust de tijd om precies dat horloge uit te zoeken dat u het mooist vindt en dat bij u past, er is namelijk veel keus in Tissot horloges. Misschien wilt u ook wel een doorzichtige achterkant. In elk geval kiest u voor de precisie en schoonheid van de Zwitserse traditie.

http://www.zuyverjuweliers.nl/tissot/