Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Hoe combineer je een dameshorloge met de nieuwste haarkleur trend?

Rosé gouden haarkleur

Met de herfst in aantocht nemen de warme tinten weer een belangrijkere plek in binnen het modebeeld. Een van de meest opvallende trends voor dames is de rosé gouden haarkleur. Een warme, kastanjebruine tint die voorzien is van een roodgouden gloed. Ben je er dan als je jouw haren van deze kleur voorziet? Wij vinden van niet, want met het perfect af stijlen van je complete look met de juiste mode accessoires, maak je het plaatsje pas echt compleet

Dameshorloges die passen bij de winterse haartint

Dameshorloges die perfect ‘matchen’ met een rosé gouden haarkleur zul je voornamenlik vinden bij de wat trendy, hippe dameshorloge merken. Je moet dan denk aan merken zoals Guess, DKNY en Fossil. Deze merken voeren een collectie dameshorloges die trendgevoelig is en waarmee ingespeeld op de actualiteit. Qua kleur van deze dameshorloges moet je dan denken aan uiteraard rosé goud, maar zilveren dameshorloges met accenten in deze kleur kunnen ook uitstekend. Daarnaast vinden we wel dat dameshorloges vervaardigd uit (edelstaal) het beste staan bij een stoere, winterse coupe. We vonden precies zien dameshorloge in de collectie van Guess horloges.

Guess horloge W07352L3 als het ultieme dameshorloge

De perfecte kleur en het perfecte design voor bij een rosé gouden haarkleur, dat zien we terug bij dit schitterende Guess horloge. Een ietwat fors uitgevallen horlogekast, zeker voor een dameshorloge, in combinatie met een felle rosé gouden kleur waarbij de horlogekast gezet is met zirkonia steentjes. Wat wil je nog meer zou je zeggen? Nou je krijgt meer! Want dit Guess horloge is ook nog eens voorzien van een stoere chronograaf, waardoor de stoerheid van jouw haardos nog eens extra onderstreept wordt met dit Guess horloge voor dames’.

http://www.horlogesstyle.nl