Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Iedereen vaped mee!

In Nederland en Europa is het nog aan het opkomen maar in de Verenigde Staten is het al even een grote hype. De vape wedstrijden. Door gebruik te maken van de waterpijp en shisha smaken kunnen deelnemers van deze wedstrijden de meest bizarre en gekke figuren uit hun monde blazen. Door gebruik te maken van de shisha waterpijp ontstaat er ontzettend veel rook waarmee cirkels en dergelijken dus gevormd kunnen worden. Er zijn dus inmiddels in Amerika vele grote wedstrijden voor het vormen van de mooiste en gekste figuren, maar hoe is dit ontstaan? In dit artikel zal duidelijkheid gegeven worden over deze zogeheten vape wedstrijden.

Naast dat er dus zoals gezegd super veel gekke figuren gemaakt kunnen worden bij het uitblazen van de rook is het ook vooral lekker. Vooral jongeren vinden het fijn om in hun vrije tijd met vrienden in een zogeheten shisha lounge te gaan zitten en te kletsen. Alleen waar je vroeger kletste met je vrienden in de kroeg in het bijzijn van een biertje is dat nu het roken van de waterpijp of shisha. Inmiddels is het dus zover gekomen dat er doormiddel van shisha en waterpijp vape wedstrijden worden gehouden. Naast dat het vooral erg leuk is om aan deze wedstrijden deel te nemen kan er ook geld verdiend worden. Deze evenementen waar iedereen zich voor kan inschrijven zetten grote geldprijzen op het winnen van deze wedstrijden om het nog een stuk interessanter te maken om mee te doen. Een andere reden dat het vapen zo populair is geworden is doordat vele social influencers uit de Verenigde Staten op hun kanalen deze producten en trucjes lieten zien.

Waterpijp en shisha zijn dus niet alleen lekker om te roken, maar je kan er ook nog is allerlei trucjes mee doen. Dit maakt het dus allemaal nog interessanter om bijvoorbeeld van de standaard sigaret over te stappen naar de waterpijp of shisha.

https://premium-hookahs.nl/