Loewiese
Image default
Aanbiedingen

Is een verhuizing met de avondklok mogelijk?

De avondklok gooit voor verhuizen een beetje roet in het eten. Wanneer u als particulier aan het verhuizen bent wordt dit niet als noodzakelijk gezien. U kunt dan ook een boete riskeren ten hoogte van 95 euro. Maar hoe zat het met de andere regels?

Lockdown en verhuizen, wat zijn de regels?

De regel is simpel, wanneer je aan het werk bent, kan uw werkgever een verklaring afgeven dat u voor uw werk de avondklok moet overtreden. Bij een verhuizing kan dit het geval zijn. Het is bijvoorbeeld denkbaar dat er meerdere keren op en neer gereden moet worden door onze verhuizers. Doordat wij als verhuisbedrijf aan het werk zijn, mogen wij, wanneer het niet anders kan, de verhuizen afmaken na de avondklok. Echter zullen wij ons uiterste best doen de verhuizing altijd voor 21:00 afgerond te hebben. Ook betekent dat in sommige gevallen dat we eerder beginnen. In grote verhuizingen kunnen we het werk verdelen over 2 dagen. Dit geldt ook bij internationale verhuizingen, bijvoorbeeld naar België of Duitsland. De avondklok geldt tot 4:30 ’s ochtends, waardoor we gelukkig vroeg bij u voor de deur kunnen staan.
Belangrijk om hierbij te vermelden is dat tijdens de verhuizing altijd 1,5meter afstand moet worden gehouden. Daarnaast dient u gezondheidsklachten tijdig aan ons door te geven. Heeft u zich laten testen en bent u in afwachting van het resultaat neemt u dan vooral ook contact met ons op.

Voorkomen is beter dan genezen

Om zo verstandig mogelijk te werk te gaan tijdens een verhuizing zijn een aantal zaken belangrijk. Ten eerste: voorkom fysieke betalingen, betaal met pin of contactloos betalen. Dit voorkomt onnodig contact tussen mensen. Ten tweede: vraag niet teveel mensen bij uw verhuizing om te helpen. Vele handen maken licht werk, maar zorgen voor meer besmettingsgevaar. Ten derde: draag zoveel mogelijk handschoenen. Het is niet te voorkomen dat u dezelfde voorwerpen als uw medeverhuizers aanraakt. Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken, adviseren wij het dragen van handschoenen.

Verantwoord verhuizen

Voor verantwoord verhuizen kunt u terecht bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Wij werken Corona verantwoord, door het dragen van mondkapjes, handschoenen en het meenemen van ons eigen gereedschap. Bij ons kunt u verhuisliften, verhuiswagens en personeel voor een dag inhuren om u te ondersteunen bij uw verhuizing. Een verhuizing is al stressvol genoeg, wij kunnen deze stress beperken! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/