Loewiese
Image default
Dienstverlening

Kewodak: Dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dak lekkages en witte dakbedekking

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw dakproblemen op te lossen? Dan zit u bij Kewodak goed. Met meer dan 35 jaar ervaring, kunnen zij u verzekeren dat uw dak lekkage in goede handen is. Onze expertise en kennis hebben ervoor gezorgd dat wij voldoen aan alle veiligheidseisen en in het bezit zijn van het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat. Daarnaast zijn onze werkzaamheden verzekerd door het Dakmerk Waarborgfonds. Ons doel is om ervoor te zorgen dat wonen en werken onbelemmerd kan plaatsvinden, zonder zorgen over lekkende daken.

Of het nu gaat om reparatie, creatie of transformatie van uw dak, bij Kewodak staan ze voor u klaar. Het ervaren team van dakdekkers zorgt ervoor dat uw dak in topconditie is en blijft. Of het nu gaat om het repareren van stormschade, het creëren van een nieuw dak of het transformeren van uw dak naar een duurzaam en energiezuinig exemplaar, zij hebben de kennis en ervaring in huis.

Wat zijn de voordelen van witte dakbedekking?

Witte dakbedekking, ook wel bekend als witte daken, heeft verschillende voordelen ten opzichte van zwarte bitumen dakbedekking. Een van de belangrijkste voordelen is dat een wit dak koeler blijft in de zomer en daardoor het gebruik van airconditioning kan verminderen. Dit leidt tot kostenbesparingen op energieverbruik. Daarnaast heeft witte dakbedekking van Kewodak een luchtzuiverende werking door de speciale coating (Air Care) die schadelijke stoffen omzet in klimaatneutrale stoffen. Dit draagt bij aan een betere luchtkwaliteit en vermindert fijnstof in de lucht. Witte daken hebben ook een positief effect op de omgevingstemperatuur en de luchtkwaliteit in een stad. Bovendien werken witte daken efficiënt samen met zonnepanelen, omdat de reflectie van het witte dak het rendement van de zonnepanelen verhoogt. Kewodak heeft ruime ervaring in het installeren van witte dakbedekking met en zonder zonnepanelen.

https://www.kewodak.nl/