Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Shoppen in China

Wil je extra besparen tijdens het winkelen op Aliexpress.com? Dan is het handig om te weten dat er  twee soorten Kortingsbonnen op Aliexpress.com zijn. AliExpress Coupons worden uitgegeven door AliExpress en kunnen worden gebruikt op elk regelmatig geprijsde items op Aliexpress.com, meestal tijdens verkoop evenementen zoals 11.11 etc. Verkoper Coupons worden uitgegeven door de verkoper en kunnen alleen worden gebruikt op items in de verkoper Store. 

Wanneer je recht hebt op een volledige terugbetaling, zal de coupon worden teruggegeven aan je (maar de coupon code kan niet worden teruggegeven) Als je de verkoper Coupon gebruikt voor de orde zal jje worden verzocht om een ​​gedeeltelijke of volledige terugbetaling van de coupon te doen als de coupon code niet aan je wordt geretourneerd. 

Nadat je de coupon pagina hebt geopend kan je de categorieën menu bekijken en een keuze maken uit Vrouwen Kleding, schoenen, Huis & Tuin, Computer & Office.  De kortingsbonnen zijn aan de rechterkant te zien. Je kunt gewoon naar beneden scrollen om te zien of er sprake is van AliExpress winkel coupon waar je in geïnteresseerd bent. Het beste is om de categorie die Relevant voor jou is  te kiezen en te bladeren door de beschikbare coupons.

https://www.chinesewebshop.net/shein/