Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Superblij dat ik mijn Armani horloge online heb gekocht bij Watch2Day!

Ik ben recentelijk afgestudeerd met een mooie cijferlijst, dus mocht ik van mijn ouders een cadeautje uitzoeken omdat ik zo erg mijn best gedaan heb. Ik hoefde niet lang na te denken over wat voor cadeau ik zou willen, want een horloge stond al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Niet zomaar een horloge, maar eentje van Armani! Ik mocht het horloge zelf uitzoeken, dus ben ik op internet gaan kijken en uiteindelijk heb ik samen met mijn ouders mijn Armani horloge online besteld bij Watch2Day. 

Flinke korting scoren op je horloge 

Watch2Day is een webshop die meerdere deals op allerlei merkhorloges heeft met flinke kortingen. Deze deals gelden maar voor een bepaalde tijd, dus je moet er snel bij zijn. Heel toevallig zag ik dat ik hier mijn Armani horloge online veel goedkoper (met 70% korting!) kon bestellen, dus ik hoefde niet twee keer na te denken en drukte meteen op bestellen. Ik zat trouwens met mijn moeder te kijken op Watch2Day en zij zag ook een leuk horloge van een ander merk met heel veel korting, dus we hebben die avond twee horloges besteld. De verzendtijd verschilt per horloge, maar die van ons werden al na twee dagen geleverd dus daar zijn mijn moeder en ik zeer tevreden over. Ik draag mijn Armani horloge iedere dag sinds ik hem binnen heb gekregen en ik heb al van meerdere mensen complimenten gekregen!