Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Verkoop satijnen kussenslopen in uw winkel!

De beste satijnen kussenslopen voor hair & beauty

Denkt u erover om satijnen kussenslopen te verkopen in uw assortiment op te nemen? Dan is de collectie van Beauty Pillow de beste keuze. Onze kwaliteitsproducten ondersteunen uw klanten optimaal als het gaat om een zichtbare verbetering van huid en haar. Het fijngeweven satijn is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester en heeft geen coating die er na één wasbeurt al uit is.
Wij werken samen met Nederlandse ateliers en ook is het materiaal in tegenstelling tot zijde diervriendelijk vervaardigd.

Kijk op de website voor meer informatie en heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

Satijnen kussenhoes voor een gladde huid

Een satijnen kussenhoes van Beauty Pillow is voor een schoonheidsspecialist het perfecte verlengstuk van de behandeling. De gezichtshuid van uw klanten profiteert van de vele voordelen en knapt zichtbaar op. Zo is het fijne materiaal anti-allergeen en reguleert het de talgproductie. In tegenstelling tot katoen neemt de stof geen vocht op, dus de huid droogt niet uit. Nog een positief effect is dat het een vurige huid kalmeert, terwijl onzuiverheden zoals acné afnemen. Ook worden slaapvouwen in het gezicht voorkomen en voelt het satijn altijd zeer verkoelend aan.

Kies nu voor de toegevoegde waarde van Beauty Pillow en plaats uw order direct online.

Altijd mooi glanzend haar met een satijnen kussenovertrek

Met de satijnen kussenslopen van Beauty Pillows zit uw haar altijd goed. Heeft u een kapsalon of bent u haarwerkspecialist, verras uw klanten dan met dit mooie product. Door de polijstende werking van het satijn schuift het haar mee tijdens de nachtrust. Het resultaat is een mooie glanzende haardos zonder klitten, pluis en gespleten punten. Gestyled haar blijft langer in model en extensions verschuiven niet. Ook wordt het haar minder snel vet en neemt het de van te voren aangebrachte verzorgingsproducten beter op.

Kies nu uit de nieuwste kleuren en doe uw bestelling vandaag nog.

https://www.beautypillow.nl/