Loewiese
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je aan denken bij het verkopen van je huis?

Waar moet je aan denken bij het verkopen van je huis?

Het is een van de grootste momenten uit je leven: een verhuizing. Daarom is het belangrijk om je hier goed op voor te bereiden.  Als je voor het eerst een huis koopt of verkoopt komt er waarschijnlijk erg veel op je af. Daarom zetten wij graag een aantal belangrijke dingen voor je op een rijtje. Lees dus snel verder!

Inrichting

Zorg voor een neutrale inrichting. Potentiële kopers moeten zich namelijk kunnen inbeelden dat ze hier wonen. Zorg ervoor dat uw muren een neutrale kleur hebben, maar maak de kamers af met wat gekleurde kussens of leuke kaarsen. Ook dingen die u gebruikt voor uw hobby: de wielrenfietsen, schildersezel met kwasten en andere dingen kunt u het beste opbergen. Potentiële kijkers houden namelijk van een neutrale, maar wel gezellige sfeer in huis. Om er zeker van te zijn dat je ze omverblaast met de inrichting kun je een verkoopstyliste inschakelen. Deze zorgt ervoor dat je woning helemaal klaar wordt gemaakt voor de verkoop en geeft tips over de inrichting en accessoires. 

Foto’s

Beeld zegt vaak meer dan woorden en een eerste indruk moet de potentiële klant omverblazen. Daarom is het van groot belang om goede foto’s en video’s te laten maken van je huis. Potentiële klanten bekijken namelijk op sites als Funda meerdere tientallen woningen per keer en klikken alleen op woningen die hun direct aanspreken. Of jouw woning hen aanspreekt heeft direct te maken met hoe jij (en je makelaar) je woning presenteren. 

Juiste makelaar

Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet, doe je er goed aan om een makelaar in te schakelen. Deze loopt vaak al meerdere jaren mee en weet dus als geen andere hoe hij of zij een woning moet verkopen. Bij juistemakelaar.nl kun je eenvoudig de juiste makelaar vinden, die past bij jouw wensen. Zo geef je jouw voorkeuren eenvoudig aan op de site, waarna u een mail krijgt met potentiële makelaars. Deze nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek, waardoor je ze goed kunt vergelijken en daarna een makelaar kunt kiezen.