Loewiese
Image default
Dienstverlening

Het herstelplan van de fysiotherapeut

Een fysiotherapeut zal altijd goed kijken waar een klacht of pijn vandaan komt. Daarna zal er een herstel plan opgesteld worden. Fysiotherapie kan je helpen het lichamelijk functioneren weer terug te vinden en de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Fysiotherapie is niet alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat je weer beter bent, maar ook om ervoor te zorgen dat dit zo blijft! Fysiocare heeft meerdere vestigingen. Daarvan is er eentje fysiotherapie vestiging Drunen. Neem telefonisch contact op voor informatie of het maken van een afspraak!

Waarom fysiotherapie goed is?

Fysiotherapie is bedoeld om het lichamelijk functioneren te verbeteren. Fysiotherapie helpt bij het herstel van klachten en pijn. Er worden verschillende oefeningen gegeven, die de patiënt thuis moet doen. Fysiotherapie is ook bedoeld om ervoor te zorgen dat de klachten niet weer terugkomen. Fysiotherapie wordt vaak ingezet bij mensen die herstellen van een operatie of een ongeval. Fysiotherapie is er alleen voor mensen die klachten hebben! Fysiocare biedt ook andere therapievormen aan zoals manuele therapie en een eventgroep. Daarnaast kan een fysiotherapeut helpen bij het verliezen van gewicht, wanneer er spraken is van overgewicht. Dat geld andersom voor mensen die ondergewicht hebben. Fysiotherapie Drunen heeft echt alle specialismen in huis! Fysiotherapie is er voor iedereen.

Fysiotherapie kan je helpen bij gewrichtsklachten, klachten aan de rug of nek en bij lichamelijk functioneren. Fysiotherapie is er om te voorkomen dat je klachten terugkeren en kan een heel goed alternatief voor het gebruiken van medici zijn! Fysiocare Drunen helpt je graag verder! Fysiotherapie is er voor iedereen. Op de locatie is een fitnesscentrum voor mensen die graag meer begeleiding nodig hebben. Niet alleen voor fitness, maar ook voor bewegen en herstel aan medische ingrepen of chronische ziektes. Je kunt op de website een afspraak maken o via de telefoon.