Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Waarom een ooglidcorrectie?

De laatste jaren is de populariteit in een ooglidcorrectie toegenomen. Een ooglidcorrectie kan bij verschillende bedrijven die in Nederland gevestigd zijn uitgevoerd worden. Maar wat zijn de redenen dat mensen een ooglidcorrectie laten uitvoeren? 

Als de oogleden beginnen te hangen kan je als persoon een verkeerde indruk uitstralen, het geeft de indruk dat je vermoeid bent. De omringende mensen krijgen van jou een verkeerde indruk, de hangende oogleden geven ook een oudere leeftijd dan de werkelijkheid. De oorzaak van hangende oogleden is de overtollig huid.

De reden dat je een ooglidcorrectie laat uitvoeren is omdat de kans bestaat dat je een vergoeding krijgt. Het komt regelmatig voor dat een persoon ook daadwerkelijk een vergoeding mag ontvangen, dit is niet als je bent aangesloten voor een basisverzekering. Voordat je de behandeling laat uitvoeren is het belangrijk om goed te oriënteren wat de voorwaarden zijn van jouw zorgverzekeraar. Om hierachter te komen gaat er enige tijd verstreken maar de kans bestaat dat je bespaart op kosten. Een voorbeeld om in aanmerking te komen voor een vergoeding is dat het ooglid voor een x aantal percentage de pupil bedekt. 

Bij het uitvoeren van een ooglidcorrectie is het belangrijk om dit uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf. De ervaringen die de mensen op het internet delen kunnen van belang zijn en jouw keuze beïnvloeden. Een voorbeeld van een gespecialiseerd en erkend bedrijf is Faceland. Zij beheersen naast de ooglidcorrectie ook de kennis om donkere kringen te laten verdwijnen, dit doen zij met botox. De botox prijs hangt van de ingreep af.

http://faceland.nl