Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Waarom is de Primark zo populair?

De Primark is een van de meest succesvolle winkelketens in Nederland. Steeds meer mensen kopen hun kleding bij de Primark, en er komen ook steeds meer Primark locaties in Nederland bij. Maar wat maakt de keten nu zo succesvol? Lees het hier. 

Goedkoop en trendy

Een van de belangrijkste redenen dat de Primark zo populair is, ligt aan de lage prijzen van de winkelketen. Je kunt er met gemak een kledingstuk voor onder de 10 euro scoren, en je zal er weinig kledingstukken van boven de 60 euro vinden. De winkel is dus ideaal voor mensen met een klein budget. Daarnaast zijn de kleding collecties van de Primark gebaseerd op de laatste trends. Je kunt er dus voor een lage prijs ontzettend modieuze kleding aanschaffen. Het is dan ook niet zo raar dat de winkelketen vooral onder jongeren mateloos populair is. Daarnaast kun je naast kleding ook andere leuke dingen aanschaffen bij de Primark, zoals schoenen, accessoires zoals sjaals en tassen en make up.

Primark Locaties

Sinds de opening van de eerste Primark winkel, zijn er steeds meer Primark locaties in Nederland bijgekomen. Er zit dan ook vast wel een Primark dicht bij jou in de buurt. Je kunt de Primark onder andere vinden in Almere, Dordrecht, Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam, Venlo, Zaandam en Zoetermeer. In de toekomst staan er openingen gepland van Primark winkels in onder andere Amsterdam en Utrecht. Hou dit dan ook zeker in de gaten, want misschien komt er wel binnenkort een Primark winkel in jouw woonplaats.

http://www.primarkonlineshop.eu