Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Zijden sjaal

Voor mijn moeder ben ik op zoek naar een zijden sjaal. Op internet stuit ik op de website Nova zijden sjaals. Het is december en dat is zo’n gezellige maand. Tevens ook een drukke maand, want er moeten voor Sinterklaas en Kerst cadeautjes worden gekocht. Voor mijn ouders, man en onze kinderen. De grote vraag is altijd…wat ga ik ze geven? De kinderen zijn groot en die kan kan ik niet meer blij maken met speelgoed. Ze vragen nu om spelletjes voor de XBOX, stoere kleding, een bon voor de bioscoop. Dat soort dingen. Mijn vader en mijn man zijn tevreden met een lekkere parfum of een goede fles wijn. En dit jaar wil ik voor mijn moeder een mooie zijden sjaal kopen. Omdat ik weet dat ze die heel graag wil hebben. De zoektocht kan beginnen…

Zijden sjaal als kerstcadeau

Onder het kopje zijde blend XL vind ik een zijden sjaal. Er worden maar liefst 72 zijden sjaals aangeboden. Daar moet vast wel iets leuks tussen te vinden zijn. Ze zijn allemaal 29.95 euro en dat vind ik zelf een goede prijs. Het is ook niet nodig om een duur cadeau te geven, het gaat tenslotte om het gebaar. Het zijn allemaal stijlvolle sjaals met gekleurde printjes. Verschillende patronen met gemixte kleuren. Je kan de sjaal ook als riem of als haarband gebruiken. Leuk en het is ook nog eens helemaal in. De sjaal wordt geleverd in een mooie giftbox en dat maakt het geven nog leuker.

Welke sjaal kies ik?

Ik scroll door de drie pagina’s heen, zodat ik goed kan kijken welke leuk is en bij haar past. Ik kies voor een zwart met wit geprinte sjaal met een afbeelding van een paard. Mijn moeder draagt veel witte bloesjes, daar past deze sjaal prima bij. Je kan het natuurlijk ook prima combineren met een zwarte blouse. De zijden sjaal plaats ik in het winkelmandje en reken later 37.45 euro aangezien de verzendkosten 7.50 euro zijn. Op werkdagen besteld is de volgende dag in huis en dat snel. Het kerstcadeautje voor mijn moeder is in ieder geval op tijd binnen en ik weet zeker dat zij het een prachtig kerstcadeautje zal vinden.