Loewiese
Image default
Dieren

Laat uw hond knippen bij Trimsalon Den Haag

Voor de beste verzorging van de vacht van uw trouwe viervoeter moet u bij fijne trimsalon Den Haag zijn. Er wordt met veel aandacht voor de vacht gekeken naar wat de beste behandeling is voor uw hond. Barry heeft veel ervaring en kennis in huis om te kunnen zien welke behandeling het best zou zijn voor de vacht van uw hond. Hij houdt niet van standaard behandelingen, hij stemt de behandeling af op het ras van uw hond en de vacht van uw hond. Voor de desbetreffende trimbehandeling wordt gekeken wat de hond nodig heeft en wordt hier op ingespeeld.

Waarom trimsalon Den Haag?

Als de vacht van uw hond goed verzorgd wordt geeft dit de hond in de zomer verkoeling en zorgt de vacht in de winter voor warmte. Een goede vachtverzorging kan soms nog aardig ingewikkeld zijn en vergt voldoende tijd en goede materialen. Wanneer u hier niet over beschikt kan u de hond naar trimsalon Den Haag brengen, naast het trimmen van de vacht van uw viervoeter kan deze ook voorzien worden van een borstelbeurt. Elke gezonde hond kan naar trimsalon Den Haag worden gebracht voor een trimbeurt.

Regelmaat

De meeste honden zullen met enige regelmaat getrimd moeten worden, hoe vaak dit is verschilt per hond en wat u zelf doet aan de vachtverzorging. De meeste honden die echt geknipt moeten worden moeten elke 3 tot 4 maanden weer geknipt worden, bij andere honden is dit meestal elke 4 tot 6 maanden. Tijdens het trimmen van de honden is het voor de trimmer goed mogelijk om direct de hond te controleren op kale plekken en andere alarmbellen. Dit gebeurd altijd bij trimsalon Den Haag, mocht er iets bijzonders aan de hand zijn dan wordt er eerst contact met de eigenaar gezocht voordat er actie wordt ondernomen.