Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

De media over borstvergrotingen

Als je tegenwoordig zegt dat je een borstvergroting laat doen, dan zal hier niet altijd positief over gedacht worden. Dit komt door de informatie over borstvergrotingen in de media, je komt hier dan ook de meest extreme vormen tegen. Wanneer een borstvergroting goed afloopt komt dit natuurlijk ook niet in de media, maar wanneer het een keer fout gaat, dan wordt hier uitgebreid aandacht aanbesteedt door de media, omdat dit interessanter is. Veel mensen durven daardoor niet een borstvergroting te laten uitvoeren, terwijl ze ontevreden zijn over hun borsten. Een borstvergroting kan ook zijn om iemand zelfverzekerder te laten voelen, zonder dat het overdreven is. Het is belangrijk dat hier ook eens aandacht aan wordt geschonken. Er zijn namelijk heel veel mensen die tevreden zijn over hun borstvergroting behandeling.

In 2014 is er een onderzoek gedaan onder 128 vrouwen naar de tevredenheid na een borstvergroting. 97% was tevreden over het resultaat en een van de deelnemers van de ingreep vond juist dat ze het veel eerder had moeten laten doen. 3% was niet helemaal tevreden met de operatie, dit omdat er een extra hersteloperatie nodig was of omdat de nazorg niet voldoende was. Medische fouten bij een borstvergroting komen in Nederland dan ook haast niet voor. De gemiddelde prijs die de 128 vrouwen voor de borstvergroting hadden betaald was €3.604 en de goedkoopste aanbieders bleken vooral te zitten in België en in Duitsland.

Het is verstandig om niet alleen te kijken naar de prijs van een borstvergroting, maar ook naar de ervaringen van klanten. Je wilt natuurlijk dat de borstvergroting wel goed verloopt, zorg daarom van te voren ook altijd dat je eerst een afspraak inplant met de plastisch chirurg. Faceland is een aanbieder op het gebied van plastische chirurgie en zij zouden u meer informatie kunnen geven over een borstvergroting.

http://faceland.nl/