Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Dozen, voor van alles en nog wat

Dozen kan je voor van alles en nog wat gebruiken, dat is wat er zo makkelijk aan ze is. Ze kunnen zelfs de hele familie blij maken! Denk maar aan de ouders, die door het gebruik van verhuisdozen met gemak nu spullen van A naar B kunnen transporteren. Die verhuisdozen worden daarna vaak gebruikt als opslag, allerlei spullen komen erin terecht die zo gemakkelijk opgeslagen kunnen worden. We kennen allemaal de doos met alle kerstversieringen, en de doos met alle winterjassen en skipakken. Opgeruimd staat netjes. Daarnaast kunnen de kinderen ook veel plezier beleven van dozen, maar dan voor hele andere redenen. Het transporteren en opslaan van spullen is natuurlijk niet heel erg interessant voor kinderen.

Dozen, voor iedereen

Dozen zijn voor iedereen leuk, ook kinderen en wel hierom. Ze kunnen heel handig gebruikt worden om allerlei knutselprojecten mee waar te maken. Je zult niet de eerste ouder zijn die zijn hand voor het hoofd slaat omdat je per ongeluk alle schoenendozen hebt weggegooid, waardoor de kinderen nu weinig materialen hebben om de surprise mee te maken. Het stevige materiaal van kartonnen dozen is heel nuttig om prachtige sculpturen en andere dingen mee te maken. Tot slot beleven zelfs de huisdieren in het gezin plezier van de aanwezigheid van een doos. Katten zijn namelijk dol op dozen. Nooit opgevallen? Probeer het maar eens uit door een kartonnen doos mee te nemen naar een huis van een vriend met een kat. Het beest zal er helemaal gefascineerd door zijn, even naar binnen springen om lekker in de doos te zitten, daarna weer naar buiten. Door wat te krabbelen aan de buitenkant terwijl de kat erin zit, wordt ze helemaal speels. Hartstikke leuk!

Kortom

Dozen zijn voor iedereen, en kunnen ieder lid van een gezin op een andere manier gelukkig maken. Eigenlijk hoeven we je helemaal niet te overtuigen van het nut van deze dingen, omdat het al zo voor de hand ligt. Maar waar kan je dozen eigenlijk het makkelijkste kopen? Bij de Dozenhal! We hopen je snel te zien op onze website.