Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Leren dansen in Lelystad

Leren dansen is goed voor iedereen, van jong tot oud! Dansen is al heel oud en komt in bijna alle culturen voor, en dat is niet voor niets! Dansen houdt het lichaam soepel, is goed voor het zelfvertrouwen en het is vaak een hele leuke manier om nieuwe vrienden te maken. 

Streetdance en hiphop leren dansen in Lelystad 

Wil jij de moves van Chachi Gonzales, So What en Wade Robson? Geniet je van hiphop- en streetdancemuziek? Of wil je juist iets compleet nieuws proberen? Doe dan eens een proeflesje mee! Je kan leren dansen in Lelystad bij DD Dancestudio. 

Klassiek ballet leren dansen in Lelystad 

Of droom je juist van een balletcarriére? Geniet je van klassieke muziek en kijk je met grote ogen naar balletvoorstellingen? Ook de balletliefhebbers kunnen leren dansen in Lelystad. DD Dancestudio biedt klassiek ballet aan in het Lelycentre in Lelystad. 

Heb je interesse in hiphop, ballet en/of streetdance en woon je in Lelystad en omgeving? Probeer eens een proefles en ontdek alle voordelen van dansen. Je kan hiphop, streetdance en ballet leren dansen in het Lelycentre in Lelystad. Ook kan je bij de dansschool terecht voor Modern Jazz, High Heels en Urban.  De proefles kan je aanvragen via www.dddancestudio.nl. Tot dan!