Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Een eiken vloer

Een eiken vloer in huis nemen is iets wat veel van onze klanten graag willen, omdat het ook een verdraaid goede vloer is. U moet zeker in ons assortiment kijken wanneer u er interesse voor heeft, omdat onze vloeren uit de eigen fabriek komen en al beschikbaar zijn vanaf de prijs van €17,95/m2! Dat is pas goedkoop, en dat kan omdat we niet vastzitten aan de marges van de tussenhandel. Bovendien zorgt het produceren in eigen fabriek voor een kwaliteitsgarantie die moeilijk te vinden zal zijn bij andere verkopers. Om een beetje een idee te krijgen van welke soort eiken vloer in uw huis past, kunt u een kijkje nemen op onze website om de voorbeelden te zien.

Variaties in de eiken vloer

Er zijn ontzettend veel variaties mogelijk met de eiken vloer, het kan namelijk bestaan uit een houten toplaag en een onderlaag van multiplex, maar ook uit gewoon hout. Het verschil ligt tussen een eiken lamelparket of een echte eiken vloer. Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in het produceren van eiken vloeren, weten we meestal al vrij snel welke soort het beste zou passen in, bijvoorbeeld, uw woonkamer. Daarnaast geeft dit ons de expertise om keer op keer een product aan onze klanten te leveren die van goede, zo niet uitstekende kwaliteit is.

De prijzen

De prijzen van een eiken vloer verschillen heel erg met de verschillende keuzes die u allemaal kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om het duurste van het duurste te nemen, maar er liggen heel veel prijsklassen tussen de duurste mogelijkheden en de zuinigere mogelijkheden. De grootte van de vloer is in ieder geval een factor, daarnaast ligt het aan de hoeveelheid knoesten die in de planken, hoe breed de vloer gaat worden en welke samenstelling van planken u kiest. Op onze website is alle informatie te verkrijgen per vloer wat het gaat kosten, en wat de invloed van de verschillende keuzes zijn op de kosten. We sporen u nogmaals aan om onze website een bezoekje te brengen, u kunt dan gelijk goed oriënteren!