Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Werkkleding uit Ede van goede kwaliteit

Mijn bedrijf heeft laatst werkkleding aangeschaft bij een bedrijf uit Ede. Zij maken speciaal op maat gemaakte werkkleding voor verschillende soorten bedrijven. Hierbij moet je denken aan polo’s met een logo erop en nog veel meer. Ons bedrijf moest laatst op een beurs staan, maar we hadden helemaal geen werkkleding om te dragen tijdens dat evenement. Daarom zochten we een ander bedrijf die dit voor ons kon regelen en maken.

Werkkleding in Ede laten maken

Naar onze zoektocht naar werkkleding in Ede en omgeving, zagen we via het internet vele bedrijven die ons eventueel kunnen helpen. De eerste paar bedrijven waren echte druk bedrijven waar we ook bijvoorbeeld boeken en visitekaartjes konden laten drukken. Ze waren alleen niet zo goed in het bedrukken van shirts of polo’s. Daarom werd dat bedrijf afgekeurd door ons. Daarna kwamen we wel een goed bedrijf tegen die ons wel goed zou kunnen helpen. Zij waren gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten bedrijfskleding voor evenementen en nog veel meer. We vragen een offerte aan en kregen die snel via de mail doorgestuurd. De prijs die ze vroegen voor ons dienst was erg goed, dus we konden contact met hun opnemen en verder onderhandelen.

Zakelijk uiterlijk, maar toch leuk

Nadat we contact met hun hadden gehad, kregen we de volgende instructies doorgegeven via de mail. We moesten eerst kiezen wat voor product we gedrukt wilde hebben, polo, t-shirt, etc. Daarna moesten we een PDF-bestand sturen met de logo’s of andere design dat we op het product willen hebben. We moeten natuurlijk ook aangeven op welke plekken we deze wilden hebben. Nadat gehele proces krijgen we te horen wanneer de producten klaar zijn om te gebruiken. In ons geval was dat best snel en konden we de producten nog voor de beurs gebruiken. Alles was precies zoals wij het hadden bedacht en nog zelfs beter. We doen zeker vaker zaken met dit bedrijf.

Bezoek de website

Meer weten over Work Wear in Ede? Bekijk dan de website van Work Wear via www.work-wear.nl voor meer informatie over allerlei diensten die zij voor u kunnen betekenen.