Loewiese
Image default
Internet

Grote bestanden, veilig versturen

Als u regelmatig grote bestanden moet versturen, dan weet u dat dit niet altijd even gemakkelijk was. Het was de vraag of de overdracht lukte en er ging vaak kostbare tijd verloren. Door gebruik te maken van SecuDoc behoren dergelijke zaken tot de verleden tijd. Met een dergelijk programma is grote bestanden versturen steeds veilig en snel, en zijn de bestanden steeds traceerbaar.

 
Uploaden, uploadverzoek en downloaden

Als grote bestanden versturen iets is dat u namens uw bedrijf regelmatig moet uitvoeren, dan is het aanschaffen van SecuDoc een serieuze optie. Dan namelijk is het een kwestie van het uploaden van de bestanden, een uploadverzoek sturen naar de ontvanger, die vervolgens de bestanden kan downloaden. Kind kan de was doen. En bovendienbespaart het u een investering, u sluit namelijk gewoon een abonnement af op deze dienst en betaalt dus een vast bedrag per maand.

 

Ook het adresboek biedt nu heel erg veel extra opties

U kunt het programma dat grote bestanden versturen eenvoudig maakt prima personaliseren en uw e-mails of uw downloadportaal helemaal in uw huisstijl aankleden. Dat wekt in elk geval meteen vertrouwen bij de ontvanger. Ook het adresboek biedt u tal van interessante opties en het proces verloopt zo automatisch, dat u uw tijd ondertussen anders in kunt vullen. U kunt gemakkelijk vragen om een handtekening van de ontvanger, als bevestiging voor ontvangst. Ook het intrekken van de overdracht wordt zo eenvoudiger en zo kleven er heel erg veel voordelen aan het gebruiken van SecuDoc, iets dat steeds meer bedrijven dan ook doen.

 

Veiligheid is gewaarborgd

Nooit eerder was het versturen van grote bestanden zo eenvoudig als nu. Een systeem als SecuDoc is zeer gebruiksvriendelijk en dat voor zowel de verzender als voor de ontvanger. De veiligheid is daarnaast altijd gewaarborgd, onder meer via een tweeweg verificatiesysteem en accountcontrole bij aanmelding.