Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Schoonmaakmiddelen voor horecakeukens

Horecazaken moeten er iedere dag weer aan geloven: de grote schoonmaak van de keuken. Alle machines moeten met een doekje afgenomen worden, de schoonmaakblokjes voor de vaatwasser moeten vervangen worden en de wasbak en werkbanken moet goed gereinigd worden. Professionele schoonmaakmiddelen zijn dan ook geen overbodige luxe voor horecakeukens. Echter, waar koop je zulke goede ontvetters, afwasmiddelen, ecologische schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen? Voor iedere klus ben je bij groothandel schoonmaakmiddelen Fayon ben jij helemaal aan het juiste adres! Benieuwd naar het hele assortiment? Lees dan snel verder of neem direct een kijkje op Fayons website.

Een schone keuken is van groot belang voor het garanderen van voedselveiligheid en laat bovendien een nette indruk achter op personeel, klanten en inspecteurs. Wat heb je echter nodig voor een flinke keukenschoonmaak in de horeca en hoe houd je de keuken ook tijdens het werk schoon? Allereerst werken veel horecazaken met wegwerpartikelen, zoals plastic handschoenen, haarnetjes en afvalzakken. Deze kun je daarom uiteraard aanschaffen bij groothandel Fayon. Echter, ook voor ontvetters en afwasmiddelen ben je bij Fayon aan het juiste adres. Horecakeukens werken namelijk veel met boter en olie, waardoor een kwalitatieve ontvetter onmisbaar is. Hetzelfde geldt voor desinfecterende schoonmaakmiddelen, want op een werkbank waar kip gesneden is, mag niet ineens een paprika in blokjes gehakt worden.

Werk jij dagelijks in de keuken, maar merk je dat de huidige schoonmaakmiddelen niet effectief zijn? Begin jij net een nieuw restaurant en ben je op zoek naar kwalitatieve schoonmaakproducten? Blijf dan niet langer zoeken, maar neem een kijkje in het ruime aanbod van Fayon! Hier vind je alle allesreinigers, desinfectiemiddelen en ontvetters die je nodig hebt. Heb je vragen of zou je graag geadviseerd willen worden? Neem dan contact op met de experts van Fayon voor meer informatie over specifieke producten.

https://fayon.nl/