Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Ontwerp uw eigen schoen bij Shoelia!

Bij Shoelia bestel je de meest unieke heren- en damesschoenen in allerlei kleuren en printjes. Voor iedere gelegenheid is bij ons een schoen te vinden, of u nu op zoek bent naar een trouwschoen of sneaker bij ons is het allemaal verkrijgbaar. En niet in de standaard kleuren, vormen en printjes, maar in unieke, handgemaakte en zelfontworpen schoenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij ons mogelijk, zoals een logo op uw schoen laten maken. En om Shoelia tot een nog groter succes te maken zijn wij samenwerkingen aangegaan met Stijlmeesters en Atelier Leona. Stijlmeesters is gespecialiseerd in het aanmeten van een persoonlijke stijl en het geven van de juiste uitstraling. Atelier Leona beschilderd alles van leer en dus ook schoenen. Van het aanmeten van de schoen, tot het ontwerp, tot het creëren van de perfecte schoen, wij hebben het allemaal in huis. Dit heeft tot fantastische resultaten geleidt.

Shoelia verkoopt Pepe Milans, echte fantasie schoenen!

Shoelia heeft een enorme collectie aan exclusieve schoenen van het merk Pepe Milan. Beter bekend als het merk van de fantasie schoenen. Bij ons vindt u alleen maar bijzondere en unieke heren- en damesschoenen waar u een exclusieve indruk mee kunt maken. Bovendien staan onze schoenen garant voor optimaal draagplezier. U kunt ze dagenlang dragen zonder dat u last van uw voeten krijgt, wat uitermate plezierig is. Daarbovenop maakt u met deze schoenen een blijvende indruk. U straalt uit dat u geen standaard smaak heeft, maar uw eigen weg volgt. Dat spreekt mensen aan en zorgt voor succes! Zo slaat u net weer een deal binnen of een partner aan de haak. Kortom, een schoen van Shoelia is gegarandeerd een succes.

Kom langs in één van onze winkels

Interesse in één van onze schoenen? Kom langs in één van onze winkels in Veenendaal of Groningen. Als u zelf een schoen samen wil stellen, plannen wij graag een afspraak in onze winkel in Veenendaal. Samen gaan wij het creatieve proces aan en ontwerpen een unieke schoen. Dit kan vanaf c.a. 250 euro. Neem contact op via info@shoelia.nl of bel of app ons.