Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Ben jij opzoek naar leuke telefoonhoesjes?

Ben jij opzoek naar leuke telefoonhoesjes?

Mensen investeren graag veel geld in een smartphone, omdat ze er dagelijks gebruik van maken. Het is daarom belangrijk dat je telefoon in goede conditie blijft, ook na een valpartij. En het is een leuke bijkomstigheid als je telefoon direct in een stijlvolle outfit wordt gehesen. Ben jij ook opzoek naar een leuk telefoonhoesje? Of zoek je een van de hippe hoesjes om extra op te vallen? Bij Casimoda ben je aan het juiste adres.

Smartphonehoesjes voor alle smartphonemerken

Of je nu een Huawei telefooncover zoekt of een Samsung case. In de webshop van Casimoda hebben ze mobiele hoesjes voor diverse merken. Denk bijvoorbeeld ook aan de minder populaire merken zoals HTC, Motorola en Sony bijvoorbeeld. Zo is er voor ieder merk genoeg keus en is de kans dat je gaat slagen heel groot.

 

 

Voorkom schade aan je telefoon

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ze zijn handig en innovatief. Helaas zit hier vaak wel een duur prijskaartje aan. Het is daarom aan te raden om je mobiele telefoon optimaal te beschermen met een telefoonhoesje. Zo kan je toestel niet of nauwelijks beschadigd raken tijdens een val.

Waarom wij fan zijn van originele hoesjes

Er is niks leuker dan een originele hoes voor je smartphone te bestellen. Je valt extra op, hebt geen dertien in een dozijn hoesje en maakt de blits op je werk, op school of tijdens het uitgaan. In de hoesjes-walhalla webshop van Casimoda kun je naast het gigantische assortiment óók een telefoonhoesje ontwerpen. Dit kan met een eigen foto, maar je kunt ook kiezen uit hun kant-en-klare designs waar alleen jouw naam of initialen nog op ontbreken. Leuk als cadeautje voor jezelf, maar wellicht ook een bijzonder cadeau voor je beste vriendin, tante, nichtje of moeder. En voor het prijsje hoef je het niet te laten: vanaf €17 mét gratis verzending. We like!

https://www.casimoda.nl/