Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Refurbished Iphone kopen

De voordelen van een Refurbished iPhone aanschaffen

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe telefoon aan te schaffen? Bekijk dan eens de refurbished iPhones. Deze telefoons zijn niet nieuw, maar ook niet standaard tweedehands. De refurbished iPhone wordt volledig door professionals nagelopen op gebreken. Mocht er een foutje in een onderdeel van de telefoon gevonden worden, dan wordt het item direct vervangen. In dit artikel beschrijven we welke voordelen refurbished iPhones hebben ten opzichte van nieuwe en andere tweedehands telefoons.

Tot wel honderd euro goedkoper

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een refurbished iPhone is eenvoudigweg de prijs. Een nieuwe iPhone kan behoorlijk prijzig zijn. Niet iedereen heeft de behoefte om zo’n hoog bedrag voor een telefoon uit te geven. De refurbished iPhones zijn in dat geval een prettig alternatief. Deze volledig gecontroleerde telefoons kunnen tot wel honderd euro goedkoper zijn dan een nieuwe telefoon. Daarnaast kun je bij refurbished iPhones uit vele verschillende modellen kiezen; van iPhone 5,6,7,8 tot 8 plus en SE.

Garantie van 12 tot 24 maanden

In tegenstelling tot standaard tweedehands telefoons wordt er op refurbished iPhones meestal garantie gegeven. Deze garantie varieert van 12 tot 24 maanden. Vaak is het mogelijk om extra garantie tegen een meerprijs op de telefoon af te sluiten. Mocht er tijdens de garantie een probleem met de iPhone ontstaan, dan zal de aanbieder het product vervangen of repareren. Deze extra bescherming ontvang je niet bij een tweedehands telefoon die je op marktplaats aanschaft. Bezoek 123smartphonedeals, professionele aanbieder van gereviseerde iPhones.

Refurbished iPhones voelen als nieuw

De refurbished iPhones worden volledig gecontroleerd door professionals. De binnenkant van de telefoons wordt opgeknapt en opgepoetst. Daarnaast wordt bij de verkoop vermeld in welke staat de telefoon zich bevindt. Zo weet je precies wat voor telefoon je aanschaft. De niet functionerende onderdelen in de telefoon worden meteen vervangen. Meestal wordt er een nieuw, krasvrij scherm op de telefoon geplaatst, zodat de mobiel als nieuw aanvoelt. Na de opknapbeurt kan de refurbished iPhone nog jaren mee. De refurbished iPhone kopen is daarom een prima investering voor degenen die een mooie telefoon willen voor een goede prijs.