Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Speelgoed groeit

Speelgoed is er altijd al geweest in iedereen zijn leven. We zijn er allemaal mee opgegroeid en we halen het ook voor onze eigen kinderen. Achter dit lieve speelgoed zit echter wel een enorm grote markt. Doordat het transport steeds beter geregeld is wereldwijd komt het speelgoed ook op steeds meer plekken in de wereld terecht. Ook in derdewereld landen kunnen kinderen vaak door goede doelen spelen met het speelgoed.

Zoals gezegd komt het speelgoed op steeds meer plekken in de wereld door het transport. Dit bied steeds grotere kansen voor veel producten in de wereld, en een daarvan is speelgoed. Vroeger gingen we altijd met onze ouders naar de plaatselijke speelgoed winkel om onze lego of knikkers te halen, maar dat is tegenwoordig wel anders. Tegenwoordig kan iedereen waar die ook is online zijn  speelgoed kopen. Doordat het gemakkelijker is geworden om speelgoed aan te schaffen is de omzet in de speelgoedbranche afgelopen jaren ook enorm gestegen. De grootste reden dan mensen hun speelgoed online aanschaffen is dus het gemak. Naast dat mensen nu niet hoeven af te reizen naar de winkel bied het nog meer voordelen. Een groot voordeel van online winkelen is het brede aanbod. Je kunt gemakkelijk filteren op de producten die je wilt hebben en het is een stuk overzichtelijker dan in de winkel. Naast het speelgoed voor binnenshuis gebruik groeit ook de buitenspeelgoedmarkt enorm. Dit komt ook veelal door ontwikkeling van online winkelen. Tegenwoordig kan zo schommel hout online worden aangeschaft om een boomhut van te maken, waar dat voorheen lastiger ging.

Door de inbreng van het online winkelen heeft de speelgoed branche dus een enorme groei doormaakt. Deze groei is echter niet alleen maar positief. Want doordat steeds minder mensen naar de fysieke winkels gaan raken ook veel mensen hun baan binnenkort kwijt.

https://www.buitenspeelgoed.nl/