Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Susy; fietskleding die bij jou past!

Ook als vrouw wil je mooi voor de dag komen op je racefiets. Niets is zo onvrouwelijk als dames fietskleding zonder pasvorm. Daar weten de ontwerpers van Susycylewear wel raad mee. De mooiste materialen voor hun fietskleding komen uit het modeland bij uitstek: Italië. En dat is te zien! Susy fietskleding zit als gegoten. Kijk bijvoorbeeld naar de fietsbroeken van susycyclewear. Aangepast aan de lange benen van Nederlandse vrouw. De wielrenbroek bestaat uit zachte stretch stof met lycra waardoor de broek als een tweede huid zit. De stiksels zijn van zacht garen zodat irritatie aan de huid onmogelijk wordt. De elastische tailleband zorgt ervoor dat de broek ook blijft zitten bij de meest zware inspanningen. Heel handig zijn de slimme zakjes met ritssluiting aan de achterzijde, handig voor een sleutel of wat kleingeld.

Wat is het geheim van Susy?

Fietskleding van susycyclewear is niet standaard. De kleding heeft mooie lijnen en de kleuren zijn subtiel. Fietsen wordt een feestje met Susy kleding. Voor wat betreft de fietsbroeken zit het geheim vooral aan de binnenkant; de zeem. Alle broeken zijn voorzien van de Elastic Interface zeem. Zadelpijn is met deze zeem voorgoed verleden tijd! De vorm van de zeem zorgt voor perfecte ondersteuning van je zitbot. De cyclewear wielrennersbroeken voor dames met de Elastic Interface zeem, herken je aan de oranje hangtag die eraan bevestigd is.

Hoe houd je je kleding mooi?

Nee, je hoeft niet voorzichtig te zijn met je dames fietskleding. Je kunt kilometers fietsen op welke fiets dan ook. Je kleding is bestand tegen modder en zweet en is zo weer schoon op 30 graden! Wasverzachter is niet nodig en ook hoef je je kledingset niet in de droger te doen. Hang je vochtige fietsbroek en fietsshirt aan de lijn en je bent zo weer klaar voor je volgende ritje. Bij Susy Cyclewear geven wij je een garantie van 6 maanden op je kleding. Ieder kledingstuk is van topkwaliteit en wordt gecontroleerd voordat het in de winkel komt.