Loewiese
Image default
Beauty en verzorging

Een botox behandeling in Amsterdam

 

Botox in Amsterdam is een behandeling die je kunt laten uitvoeren als je een strak en vol gezicht wilt behouden. Iedereen wilt graag jong oud worden, maar dat is niet altijd mogelijk. Je krijgt nu eenmaal rimpels als je oud wordt, zeker in het gezicht. Wil je daar iets tegen doen, dan kun je denken aan botox in Amsterdam. Met botox kun je rimpels rondom je ogen, in het voorhoofd of in de recht van je gezicht gladstrijken.

Wat is botox Amsterdam?

Botox is een merknaam voor het medische  botuline toxine. Het is eigenlijk een eiwit dat op zenuwcellen inwerkt en het wordt voor verschillende medische toepassingen gebruikt. In de cosmetische wereld wordt botox Amsterdam gebruikt voor het  verminderen van rimpels. Dit kunnen voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes (rimpels om de ogen) bovenliprimpels, putjes en rimpels in de kin zijn. Ook wordt botox Amsterdam gebruikt om de wenkbrauwen en mondhoeken te liften of het verkleinen van een kin of verkleinen van een brede kaak. Daarnaast wordt botox Amsterdam ook weleens ingezet  voor medische toepassingen, zoals tandenknarsen, het overmatig transpireren, spastische spieren en migraine.

Waarom gebruik je botox Amsterdam?

Er zijn diverse redenen om botox in Amsterdam te gebruiken. De voornaamste redenen zijn dat je de rimpels wilt laten verminderen of dat het gezicht meer volume krijgt. Je wordt ouder en daardoor wordt de huid ook minder elastisch, hierdoor ontstaan rimpels. Het proces van huidveroudering kan worden versneld bij door bepaalde gewoontes en levensstijl. Door het gebruik van botox Amsterdam kan het proces van veroudering tegengaan door de rimpels minder zichtbaar te maken. Met botox  Amsterdam worden de spieren tijdelijk verslapt. Doordat je gezicht minder kan bewegen worden je gezicht strakker en zie je rimpels niet meer. Fronsen lukt niet meer, hierdoor zie je geen rimpels en lijkt de huid tussen de wenkbrauwen veel strakker en jonger. Botox Amsterdam zorgt ervoor dat je weer een strak gezicht hebt.