Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Een jong en fruitig uiterlijk

Meer dan ooit is het vandaag de dag erg belangrijk of je er goed uit ziet. Men wil er vooral ook jong uit, daar waar goed eruit zien voor veel mensen dan ook synoniem staat aan er jong uitzien. Jonge mensen hebben immers geen ontsierende rimpels en hebben nog de kenmerken vaak geassocieerd met jeugdigheid: een volle huid en lippen en mooi glanzend haar zonder ook maar een plukje grijs ertussen. Natuurlijk valt je haar te verven, maar zo zijn er natuurlijk ook nog wel meer dingen die je kunt doen om je uiterlijk wat jonger te kunnen houden. Zo is de lippen opvullen met hyaluronzuur vandaag de dag ook een veelgevraagde ingreep bij de plastische chirurg en is dat er bovendien ook een die zeer eenvoudig en laagdrempelig kan worden uitgevoerd. Het is een kleine ingreep, maar wel een met veel resultaat in een korte tijd.

Soms maken mensen de foute aanname dat het opvullen van de lippen met botox gebeurt, maar dit is feitelijk echt onmogelijk. Botox is een spierverslapper en geen vulmiddel. Het zou dus desastreuze gevolgen hebben wanneer er botox in de lippen word geïnjecteerd. Het zou immers leiden tot het niet meer goed kunnen gebruiken van de functies van de mond, zoals praten, slikken en kauwen.

Botox is echter wel voor andere probleemgebieden een goede optie. Wanneer men op de kosten botox let, hoeft een botox behandeling je bovendien ook niet de kop te kosten. Voor het verminderen van kraaienpootjes en fronsrimpels is botox namelijk wel erg geschikt, omdat deze rimpels natuurlijk vaak wel het gevolg zijn van een combinatie van overactieve spieren en een minder elastisch geworden huid. De botox zal deze spieren minder actief maken, waardoor de rimpels stukken minder zullen opvallen en zelfs een deel van de nieuwe rimpels kan worden voorkomen. 

http://www.faceland.nl