Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Een trampoline kopen

Als je van plan bent om een trampoline te kopen dan heb je waarschijnlijk al verder gekeken dan je neus lang is. Een trampoline is namelijk verkrijgbaar in een rechthoekige- of ronde vorm. Ten tweede kan je er voor kiezen om de trampoline boven de grond te zetten of hem in te graven. In dit artikel ga ik jullie alle voor- en nadelen geven van het ingraven van je magic circle trampolines en waarom je het wel of niet boven de grond kan zetten.

Een trampoline ingraven heeft voordelen. Je hoeft minder moeite te doen om op de trampoline te komen en je kan er ook niet af vallen. Ook zorgt het ervoor dat de diversiteit aan spellen toeneemt. Je kan namelijk nu spellen op de grond combineren met spellen voor op de trampoline. Denk bijvoorbeeld aan voetballen of basketballen. Het ingraven van een trampoline is niet makkelijk. Je moet er een groot gat graven en je hebt dus veel zand waar je vanaf moet. Het is slim om er over na te denken wat je met dit zand gaat doen voordat je de schep in de grond steekt.

Hiernaast kun je er voor kiezen om een veiligheidsnet voor trampoline te gebruiken. Dit is een net dat je rondom je trampoline spant zodat er niemand af valt. Het voordeel hiervan is dat het een waterdicht systeem is. Je kan simpel weg niet van de trampoline afvallen. Het is wel wat moeilijker om op de trampoline te komen. Dit kan voor veel mensen een reden zijn om het niet te doen. Hoewel dit aan de ene kant de mogelijkheden wat inperkt, biedt het aan de andere kant weer andere mogelijkheden om spellen te spelen. Het heeft dus z’n voor en nadelen.

Wat je ook gaat doen met de trampoline, denk er goed over na. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze. 

https://www.trampolines.nl/