Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

ICT bedrijf Veenendaal nodig?

Xantion is hét ICT bedrijf in Veenendaal waarbij ICT zo gemakkelijk, transparant en beschikbaar wordt gemaakt als water uit de kraan. Wij doen dit door onbeperkte hulp te bieden voor een vast bedrag per maand. Dit betekent dat u geen dure investeringen meer hoeft te doen of extra medewerkers hoeft aan te nemen, wij nemen alles uit handen!

ICT bedrijf Veenendaal voor onbeperkt beheer

Zoals gezegd, biedt dit ICT bedrijf in Veenendaal onbeperkte hulp aan voor een vast laag bedrag per maand. Wij werken met verschillende teams. Een van deze teams koppelen wij aan uw bedrijf. Als u belt met een vraag over uw ICT, krijgt u iemand van dit team aan de lijn. Geen wachttijden of keuzemenu’s meer. Uw persoonlijke team kent uw bedrijf al en weet welke ICT-voorzieningen u gebruikt. Op die manier kunnen wij uw problemen super snel oplossen, ook buiten reguliere werktijden. Onze adviezen op het gebied van ICT worden altijd geformuleerd in begrijpelijke taal, ook voor de niet ICT’ers. Daarnaast is het resultaat van ons werk altijd bovengemiddeld goed. 

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch te werken. Op die manier zorgen wij ervoor dat de samenwerking met ons ook daadwerkelijk plezierig verloopt. Wij weten dat het belangrijk is voor ieder bedrijf om goede ICT voorzieningen te hebben. Wij zorgen ervoor dat u dat heeft. Dit doen wij door het beheer van alle computers, servers, routers, switches en printers uit handen te nemen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Gaat er iets kapot of heeft u een probleem met u ICT, kunt u ons altijd bellen. 

Flexibiliteit

Flexibiliteit is erg belangrijk voor ons. Vandaag is anders dan morgen. Met de opkomst van nieuwe technieken en omstandigheden die steeds veranderen, is het een groot risico om te investeren in zaken die nu nog niet direct nodig zijn. Bij Xantion begrijpen wij dat en dwingen wij u niet dit wel te doen. Wij plaatsen alleen de zaken die echt nodig zijn op het moment van plaatsen. Dit maken wij allemaal schaalbaar, zodat u zowel kunt groeien als krimpen. Kijk voor meer informatie op onze website. 

Xantion inschakelen als ICT bedrijf in Veenendaal? Bekijk de website.