Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

In trend blijven

We hechten vaak veel waarde aan ons uiterlijk. Immers is het natuurlijk het eerste wat anderen van ons zien! Daarom besteden we elke ochtend een behoorlijke tijd aan het uitzoeken van onze kleding, het doen van ons haar, het verzorgen van onze huid en voor sommigen het opdoen van make up. Voor sommige is dit alleen niet genoeg. Zij willen er niet alleen verzorgt uit zien, maar ook in de laatste mode gehuld zijn, met de laatste trends op het gebied van haar en make up toegepast. Wanneer jij je hier in herkent, maar je niet helemaal weet hoe je dit moet doen, dan is dit het artikel voor jou!

Ten eerste is er natuurlijk het haar. Het is heel belangrijk dat je je haar natuurlijk goed verzorgt. Dit kan door het vaak genoeg te wassen, maar ook niet te vaak. Daar wordt het haar droog van. Daarnaast moet je zachte producten gebruiken die voor jouw haarsoort gemaakt zijn. Wil je er helemaal in stijl uit zien? Dan is het belangrijk dat je langs de lokale kapper gaat. Woon je bijvoorbeeld in delft, dan is het belangrijk dat je een kapsalon in delft zoekt. Want wie weet nou weer de hairtrends delft beter dan de kapper die in die stad werkt?

Ten tweede is make up erg belangrijk. Trends op dit gebied veranderen namelijk erg snel. Waar duidelijk aangezette, tot nep lijkend neigende wenkbrauwen in 2016 nog helemaal in waren, was deze trend in 2017 alweer voorbij. Toen waren wilde, natuurlijke wenkbrauwen in. Zoek dus vooral online veel trends op het gebied van make up op. Op Instagram is dit erg makkelijk, daar posten veel mensen met verstand een tutorial voor je over hoe je hun creatie na kan maken. Mocht dit niet helpen, kan je altijd langs je lokale visagist gaan.

https://www.onekappers.nl