Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Lichaam met perfecte verhouding

Bijna elke dame droomt van een prachtig lichaam waarin de verhoudingen in balans zijn en er het liefste een smalle taille aanwezig is. Het is niet altijd even makkelijk om dit voor elkaar te krijgen. Wat je kan doen als dame om dit te ondersteunen en het proces te versnellen is het aanschaffen van een Ann Chery waist trainer. Een waist trainer van Ann Chery is van latex gemaakt met verschillende haakjes om hem aan de voorkant te sluiten, de waist trainer bevindt zich vanaf onder de borst tot aan het begin van de heupen. Omdat de waist trainer van latex is gemaakt en deze strak om het lichaam zit, zal deze waist trainer ervoor zorgen dat je op die plekken waar hij aansluit sneller gaat zweten. Het sneller zweten op bepaalde plekken zorgt ervoor dat je sneller kan afvallen op die plekken omdat je meer zweet en je dus meer kracht en meer hitte op dat gebied hebt.

Door het gebruik van een waist trainer kan je ervoor zorgen dat het proces van een smalle taille wordt versneld. Dat is een van de punten die je wellicht graag wil behalen voor je lichaam. Daarnaast is het steeds meer in gekomen om volle billen te hebben. Vele dames nemen daarom nu ook bilimplantaten. Eigenlijk hetzelfde als een borstvergroting maar dan voor de billen. Echter, natuurlijk is dit niet echt de realiteit. Je kunt namelijk zelf ook groter billen creëren door bepaalde oefeningen te doen in de sportschool.

Vind je het wel prima zo en wil je eigenlijk niet altijd die volle billen omdat je dat niet mooi vindt in een spijkerbroek maar eigenlijk wel in een mooi strak jurkje, dan kan je ervoor kiezen om een booty lifter aan te schaffen. Dit broekje doe je eigenlijk gewoon aan, waar aan de achterkant twee gaten zitten voor je beide billen. Deze perst als het ware je billen in een bepaalde vorm waardoor je billen voller en gelifter eruitzien.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/