Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Shoppen bij de Primark in Gent

Niet alleen in Nederland, Duitsland, Ierland, Engeland en Italië is de Primark ongekend populair, maar ook in België heeft de van oorsprong Ierse winkelketen veel fans opgebouwd. De Primark is misschien wel één van de meeste succesvolle en populaire kledingwinkels van dit moment en gelukkig zijn er ook in België al diverse filialen geopend. Zo hoeven de echte fans nooit ver te reizen om te kunnen shoppen bij hun favoriete winkel. Naast Luik, Brussel en Hasselt, heeft ook Luik een eigen Primark vestiging. 

Het succes van Primark

Het succes van Primark is te danken aan de trendy en fashionable kleding voor baby’s en kinderen, dames, heren, maar ook schoenen, nachtkleding en lingerie. Primark mode volgt altijd de laatste trends. Zelfs voor de decoratie van je huis, vind je bij Primark de allerleukste artikelen. Zoek je verzorgingsproducten, make-up of beauty accessoires? Ook daarvoor kun je bij de Primark terecht. Maar het meest succesvol is Primark geworden doordat de prijzen een stug lager liggen dan die van andere bekende modeketens. Trendy mode tegen een lage prijs, wie wil dat nou niet?

Locatie en openingstijden

Voor een bezoek aan de Primark in Gent ga je naar de Langemunt in de altijd gezellige binnenstad van Gent. Van maandag tot en met zaterdag is de winkel geopend vanaf 9:00 uur ’s ochtends. Tot 19:00 uur kun je naar hartenlust je nieuwste outfit bij elkaar shoppen. Op zaterdag hoef je pas om 19:45 uur de winkel weer uit. Ultiem shop plezier bij de Primark in Gent.

http://www.primarkblog.nl