Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Stay at home

Nu met de coronacrisis kan het best lastig zijn om je thuis te vermaken. Je hebt ondertussen alle netflix series al gebinged en langzamerhand wordt je gek van jezelf. Naar buiten gaan kan natuurlijk niet omdat het kabinet ons adviseert om binnen te blijven en zo corona te bestrijden. Jij bent natuurlijk een brave burger en blijft netjes binnen. Omdat wij weten dat de verveling toeslaat hebben wij een lijst gemaakt met activiteiten die deze crisis dragelijker maken. Welke activiteiten dat zijn dat lees je verder in de blog.

Muziekinstrument

Om je tijd thuis makkelijker door te komen is het een leuk idee om te leren hoe je een muziekinstrument bespeeld. Zo kun je gemakkelijk een muziekinstrument online kopen en er thuis mee gaan oefenen. Het bespelen van een instrument heeft allerlei voordelen zoals het verbeteren van je motoriek en je leert hoe beide hersenhelften beter met elkaar kunnen samen werken. Dit leidt tot een beter geheugen en sociale skills. Wil je wel graag een instrument bespelen, maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Volg dan een online muziekles. Dankzij het digitale tijdperk is het mogelijk om van alles online te doen dus ook een online muziekschool.

Lees een boek

Stop met het staren naar een digitaal scherm en begin met het lezen van boeken. Het lezen van boeken is iets wat in je dagelijkse routine moet zitten. Heb je daar problemen mee? Dan is het nu de tijd om daar mee te starten. Het lezen van boeken maakt je slimmer en het houdt je Nederlands op peil.

Sorteer je kleding

Het is vast maanden geleden toen jij voor het laatst je kledingkast heb gesorteerd op oude kleding. Ruim daarom eens je kledingkast op en ga eens na wat je nog wel echt draagt. Alles wat je niet meer draag kun je doneren aan organisaties die kleding geven aan mensen die het niet zo breed hebben.

https://www.onlinedrumles.nl/