Loewiese
Image default
Energie

Waar kan je magneten kopen?

Heb jij al magneten in huis? Zo nee, tijd om deze aan te schaffen! Zo ja, tijd om nog meer aan te schaffen! Magneten kopen is handig, leuk en hebben vaak sentimentele waarden.

Hoe leuk is bijvoorbeeld een magneet uit elk land die je hebt bezocht, en dat op je koelkast?

Simpel magneten kopen zorgen voor waardevolle herinneringen elke keer als jij de koelkast opentrekt. 

Als jij een student bent en nog geen magneten hebt dan is het al helemaal hoogtijd om deze aan te schaffen. Wie kijkt nog in ouderwetse agenda’s? En wanneer je jouw agenda op je telefoon opent word je elke keer opnieuw afgeleid door nieuwe berichtjes. Jouw agenda staat voortaan op je magnetenbord. Begin met het kopen van een bord en een aantal magneten. Schrijf notities met je huiswerk, maak to do lijstjes en schrijf je afspraken op. De notities bevestig je op het bord. Elke keer wanneer een notitie is afgerond haal je deze weer van het bord. Je houdt makkelijk overzicht. Overtuig ook je gezinsleden om magneten te kopen zodat iedereen kan meegenieten van een duidelijk overzicht met de leukste producten. Jij bijvoorbeeld alle blauwe en je zusje alle roze magneten.

Geef cadeau

Het is daarnaast ook leuk om cadeau te geven. Er bestaan alle vormen, kleuren en soorten, voor elk wat wils. Kinderen houdt je urenlang bezig met alleen maar een paar magneten. Oma houdt je tevreden met elke kerst een nieuwe magneet van de jaarlijkse kerstmark in Maastricht. Je kan tegenwoordig ook je magneten laten personaliseren, bijvoorbeeld met een naam of een foto van jezelf of een dierbare. Wedden dat jij punten scoort bij dit cadeau!

Alleen magneten kopen is al leuk om te doen. Er is zoveel keuze en de verpakkingen maken het nog leuker om het cadeau te geven.