Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Stel uw eigen sauna handdoek samen

Kies uw eigen sauna handdoek uit ruim 100 combinaties. U kunt 9 kleuren met 20 biezen combineren. Het samenstellen van deze wellness handigheid doet u in maar drie stappen, geheel naar uw keuze en smaak. 

Wel zo comfortabel

Heeft u dat ook wel eens? Dat u een dagje wellness heeft geboekt en daar een handdoek huurt die eigenlijk veel te klein is en oncomfortabel is om op te liggen? Daarnaast gebruiken de meeste mensen dezelfde kleur, waardoor u ook nog eens de kans heeft dat uw doek wordt verwisseld met die van een andere gast. Door gebruik te maken van een unieke, onderscheidende en gepersonaliseerde doek van de beste kwaliteit en met een leuk design, vindt u voortaan altijd uw eigen doek terug en heeft u comfort binnen handbereik. 

Onze producten

Onze doeken zijn 200 x 80 cm of 140 x 70 cm. Daarnaast zijn ze van een mooie zware kwaliteit katoen, waardoor ze lang meegaan. Ze zijn daarnaast ook nog eens makkelijk in het gebruik, want gewoon te wassen op 60 graden en ze kunnen in de droger! Als u zoveel moeite heeft gedaan om een mooie kleurencombinatie van de doek en de bies te maken, wilt u natuurlijk dat deze bies en de kleur mooi blijven. De bies is krimpvrij en heeft een print die is geprint bij een zeer hoge temperatuur. Hierdoor zit het niet bovenop de stof, maar echt in de stof, waardoor de kleur niet vervaagt. 

Uw nieuwe en unieke sauna handdoek

Bij Ditisdemijne.nl vind u uw nieuwe unieke sauna handdoek. Door alle combinaties die u kunt maken heeft u de keuze uit wel 180 soorten! De doeken blijven lang mooi en de lussen eraan zorgen ervoor dat ze makkelijk drogen. Naast onze handdoeken hebben we ook badjassen, ook deze zijn speciaal gemaakt voor u. De badjassen hebben voldoende lengte om onder de knie en boven de enkel te vallen. Ze zijn voorzien van lange mouwen, maar die kunt u desgewenst makkelijk omslaan. Combineer bijvoorbeeld ook de badjas met de doek, of doe een van de twee cadeau aan iemand anders. Kijk voor alle producten en kleuren op onze website. Direct een sauna handdoek kopen.