Loewiese
Image default
Shopping / Clothing

Tips voor kiezen van welke bikini ga je kopen in 2020

Om een goed figuur te snijden op het strand, in het binnenzwembad of in het openluchtbad, heb je een bijpassende bikini of zwempak nodig. Met name zwemkleding, of het nu gaat om driehoekige, balconette- of bandeau bikini gaat, moet er zo mooi mogelijk uitzien. Veel vrouwen willen kleine gebreken verbergen. Hier zijn een aantal tips waarvoor het silhouet, de zwemkleding, topjes, slipjes of bikini bijzonder goed zijn. Je kunt natuurlijk ook kijken naar de Boho bikini reviews.

Het kiezen van een bikini: check boho bikini reviews

Bij het kopen van een bikini zijn er een paar dingen om in gedachten te houden als je het goed wilt doen en niet alleen een bikini wilt kopen. Het hangt af van de grootte, daarom moet je het goed uitzoeken. Er zijn eenvoudige bh-maat tabellen.

Met een paar trucjes kun je het figuur optimaliseren zodat de bikini de drager flatteert en haar niet oud doet lijken. Zowel de kleur en de grootte van de slip, slipje en beha’s als de snit van het tweedelige onderbroekje spelen een rol. Aangezien elke vrouw anders is gebouwd en verschillende probleemzones heeft, moeten bepaalde regels voor bepaalde typen vrouwen in acht worden genomen.

Welke bikini is het beste voor een kleine buste volgens Boho bikini reviews?

Als je een kleine buste hebt, is zwemkleding met push up aan te bevelen. De borsten zijn zo gevormd dat je borsten er voller uitzien. Het zou een voordeel zijn als de bikini goed past. Het moet goed aansluiten op het lichaam en ook liggend, staand of zittend en natuurlijk bij het zwemmen zodanig zitten dat er niets wegglijdt.

Voor kleine borsten raden Boho bikini reviews de Push Up, Neckholder Bikini’s, de zogenaamde Balkonnette en Driehoek Bikini’s aan. Alle drie de rolmodellen laten de buste er groter uitzien. Een trucje is natuurlijk extra inleg pads, driehoekige of ingenaaide inlegcups.

Als je na het zonnebaden geen vervelende witte strepen wilt hebben, neem dan een Bandeau-bikini zonder riempjes. Met franjes, rimpels, strikjes, biezen en franjes ziet een bandeau- of driehoekige bikini er nog verfijnder uit, vooral bij vrouwen die niet zo veel aan buste hebben. Je krijgt gemakkelijk meer volume.

Een kleine sportbikini’s, effen tweedelige bikini’s zonder kussentjes en ornamenten zijn niet geschikt.

Boho bikini reviews: Welke bikini is het beste voor een grote buste?

Als je een van die dames bent die een goede borstomvang heeft, dan heb je een bikini nodig die ondersteuning geeft en de borsten ondersteunt. Bikini’s met brede banden en een sterke onderborstband zijn voordelig. De bikini moet eenvoudig zijn omdat grote prints je dik maken. Het is het beste om helemaal geen ornamenten te nemen. Zelfs gewone bikini’s helpen in grote lijnen.

Of het nu licht of donker is, dat hangt sterk af van de teint. Met een lichte huidskleur heb je de neiging om donkere kleuren te gebruiken, omdat deze de buste visueel verminderen. Maar zorg ervoor dat je er niet ziek uitziet. Voor donkerdere vrouwen past bijvoorbeeld donkerblauw of ultraviolet.

Wat helemaal niet werkt bij grote borsten zijn bikini’s die de borst niet ondersteunen, zoals de driehoekige bikini, de bikini met halternek en de bandeau bikini. Deze modellen glijden te gemakkelijk uit. Bekijk nu alle Boho bikini reviews.