Loewiese
Image default
Bedrijven

Gebruik een horecascherm ter bescherming voor uw klanten

Het afgelopen jaar was zwaar voor veel mensen, vooral voor horecaondernemers. Het hele nachtleven is al meer dan een jaar dicht en sinds december ook de terrassen. Vanwege de maatregelen moet u als horecaondernemer wel voorbereid zijn als alles weer open mag. Als dit gebeurd zullen er wel nog strenge regels aan vast zitten zodat u de veiligheid van uw gasten kan waarborgen. Als u als horecaondernemer dit niet doet, dan riskeert u een boete. Dit is natuurlijk het laatste waar u als ondernemer op staat te wachten, na zo’n turbulente tijd. Om deze reden hebben we deze korte blog geschreven over het horecascherm. Lees dus snel verder en lees hoe u uw gasten optimaal kan beschermen.

Verschillen in horecaschermen

Allereerst gaan we kijken naar de verschillen in horecaschermen. Horecaschermen worden van verschillend materiaal gemaakt. Zo heb je horecaschermen van plastic en van karton. Zo heb je bijvoorbeeld een horecascherm met een kartonnen frame en een plastic venster. Horecaschermen zijn ook volledig te personaliseren zodat u iets unieks kan neerzetten. Zo kunt u het design en de kleur kiezen en u kunt een stuk tekst of uw logo erop zetten.

Wat is een horecascherm nu precies?

We weten nu de verschillen in horecaschermen en wat je ermee kan, maar wat is een horecascherm nu precies? Een horecascherm wordt vaker ook een restaurantscherm genoemd. Deze schermen kunnen tussen tafels geplaatst worden, zodat gasten niet met elkaar in aanmerking komen. Zoals we al eerder besproken hebben zijn horecaschermen van karton en plastic gemaakt. Het frame is dus van karton en het venster is vaak van plastic of van plexiglas. Horecaschermen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en te verplaatsten. Door gebruik te maken van een horecascherm geef je je klanten een veilig gevoel tegen de verspreiding van virussen.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/